Svaštara

Zatekla je lisicu u svojoj kuhinji, a njeno ponašanje je iznenadilo

BILA bi to sasvim obična večer da se neočekivani gost nije pojavio na prozoru njezine kuhinje.

No image - Haber.ba

Njezina maca obožava lutati, a ona joj ostavi otvoren prozor kako bi se noću mogla ušuljati i spavati na toplom. No kada se jedne večeri spustila u kuhinju, ugledala je par ušiju koje nisu izgledale kao uši njezine mace. Pomislila je kako nije dobro vidjela, no kada se približila, shvatila je da se radi o lisici, prenosi index.

Njezina maca počela je siktati na lisicu, misleći da će je tako istjerati iz krevetića, no to se nije dogodilo. Lisica je bila vrlo pitoma i nije joj smetao ljudski dodir. Žena je ovu priču podijelila na internetu, a mnogi su se ljudi složili da je lisica pitoma jer je živjela u blizini nekog čovjeka. Nadamo se da je malena pronašla put do svog doma te da je u sigurnim rukama.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh