Svaštara

Oni nikad ništa ne zaboravljaju: Ova TRI HOROSKOPSKA znaka imaju slonovsko pamćenje

Vrlo često iznenađuju ljude oko sebe svim sitnicama koje su zapamtili, i nikada neće zaboraviti kako ste se prema njima odnosili

Žena i slonovi - Virealno.com

Škorpion

Škorpioni vole brusiti svoju sposobnost pamćenja čitanjem i rješavanjem igara poput sudokua. Baš kao i Jarčevi, velika su zlopamtila, no zbog visoke razine emocionalnosti skloni su i opraštanju. Na radnom mjestu Škorpion je direktorov miljenik jer zna da mu uvijek može prepustiti sav posao bez straha da će nešto zaboraviti, piše index.

Djevica

Djevice zbog svoje besprijekorne organizacije uvijek sve zapisuju i bilježe te tako dodatno “utvrđuju gradivo”. One nikada ne zaboravljaju što su gdje stavile ili kada imaju određeni termin. Njihova memorija zadivljuje mnoge, ali istovremeno i zastrašuje jer zbilja pamte sve.

Jarac

Jarčevi su velika zlopamtila. Ako ste ih jednom uvrijedili i mislite da će oni to kad-tad zaboraviti – varate se. No osim toga, Jarčevi su, poput Djevica, izuzetno organizirane osobe pa računajte na to da vam neće zaboraviti rođendan ili kavu dogovorenu i nekoliko mjeseci unaprijed.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh