Svaštara

Sedmični ljubavni horoskop: Bik upoznaje zanimljivu osobu, a Vagu očekuju pozitivna osećanja (do 5. novembra 2019.)

Sedmični ljubavni horoskop od 29. oktobra do 5. novembra 2019. godine!

Ljubavni horoskop - Sibenik.in

OVAN

Ovnovi ove sedmice mogu očekivati pozitivne promjene na ljubavnom planu. Veze koje su bile u krizi dobit će novu šansu, dok će slobodni imati više šansi da nekog upoznaju i da se zaljube ili započnu novu vezu.

BIK

Bikovi će ove sedmice biti tolerantniji prema partneru i imaće više razumijevanja za njega. Slobodni pripadnici znaka neće više imati tako povoljnu situaciju na ljubavnom planu da nekoga upoznaju ili započnu novu vezu, ali bi se nekima mogla dopasti osoba koju mogu upoznati preko posla.

BLIZANCI

Blizanci ove sedmice ulaze u emotivno povoljniji period. Slobodni pripadnici znaka će postati zaljubljiviji, a broj novih veza se može povećati. U odnosu sa partnerom će biti više razumijevanja, a moguće je postići i važan dogovor.

RAK

Rakove ove sedmice neće imati previše ljubavnog uspjeha, ali je moguća mirnija i stabilnija situacija u odnosu sa partnerom, a biće i više prilika za ozbiljan razgovor i neke zajedničke dogovore. Slobodni Rakovi će imati povoljniji period u ljubavi i mogli bi nekog upoznati ili započeti novu vezu.

LAV

Lavovi će ove sedmice osjećati imati povoljniji uticaj na emotivnom planu, pa bi slobodni mogli uživati u novaim kontaktima, a neki bi mogli i da se zaljube. Zauzeti Lavovi pokušavaće da u svoju vezu unesu više akcije i zabave, što može pozitivno da utiče na odnos sa partnerom.

DJEVICA

Djevice će ove sedmice biti manje aktivne na emotivnom planu, ali će im novi kontakti i susreti sa dragim osobama prijati. Zanimljivih susreta moglo bi biti i na nekom putovanju. Zauzete Djevice će imati šanse da razgovorom riješe neke probleme u vezi i uspostave stabilniji odnos sa partnerom.

VAGA

Vagama ove nedelje postaje sve zanimljivije na ljubavnom planu. Slobodni pripadnici znaka mogli bi da se zaljube ili započno novu vezu, dok će zauzeti pokušavati da u svoju vezu unesu poztivne emocije i više će se truditi oko partnera.

ŠKORPIJA

Škorpije ove sedmice mogu postati pomalo tajnovite kada su emocije u pitanju, pa bi mogle da se upuste i u tajnu vezu, bez obzira na status. Zauzeti pripadnici znaka sa partnerom će imati odnos sa više razumijevanja, dok bi slobodne Škorpije mogle imati neko značajno poznanstvo.

STRIJELAC

Strijelčevi ove sedmice mogu pokazitvati veći interes za emotivne događaje, pa bi se nekim slobondnim pripadnicima znaka moglo desiti značajno poznanstvo, naročito preko prijatelja. Zauzeti sa partnerom će ostvariti bolju komunikaciju i razumevanje, a moguće je postići i neki važan dogovor.

JARAC

Jarčevi ove sedmice mogu biti okupirani ljubavnim događajima, pa se mnogima može dogoditi da započnu novu ljubavnu vezu. Zauzeti pripadnici znaka u vezi drže glavnu riječ, ali partner više neće biti tako popustljiv. Neki Jarčevi mogli bi da se zaljube u osobu sa kojom je moguća tajna veza.

VODOLIJA

Vodolije će ove sedmice biti više zabavljene emotivnim odnosima. Oni koji su u vezi željeće više da se potrude oko partnera ali i da postignu više stabilnosti u međusobnim odnosima. Slobodnima će se na ljubavnom planu nuditi više prilika, naročito ako se nađu na nekom putovanju.

RIBE

Za Ribe ove sedmice prestaje pozitivan ljubavni period, pa će mnogi pipadnici znaka osjetiti potrebu da se primire. Zauzeti će težiti da postignu stabilne odnose sa partnerom, dok će se slobodni intenzivno družiti i izlaziti, pa nije isključeno da ipak upoznaju neku osobu koja će im se dopasti, piše “Conoplja news“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh