Svaštara

3 horoskopska znaka koja su uvijek “crne ovce” u porodici: Evo zašto su na lošem glasu

Porodična slavlja, trpeze, druženja, krštenja, svadbe, pa i sahrane. Oni ništa od toga ne poštuju, pa ih drugi članovi porodice često ogovaraju zbog njihovog nepoštovanja najbliže rodbine. Njih pak, baš briga za komentare, a veća porodica su im često prijatelji koje stiču za života.

crna ovca- sensa

Vodolija
Nije stvorena za tradiciju, a ono što izgovori momentalno povredi njegovu majku koja tako silno želi unuče, a ti avanture i nova putovanja.

Svi znaju da ste jako pametni, ali vaše riječi upućene stricu kojem će pući dugmence na košulji koliko se prejeo ne shvataju baš kao šalu. Pazite šta pričate pred članovima porodice i imajte malo više poštovanja prema njima.

Ovan
Oni ne znaju šta je strah, a ne prezaju uopšte od toga kome su upućene njihove najoštrije riječi. Možda ih neko zbog toga i voli zbog toga, ali kad tad će vam neko odbrusiti podjednako snažno, samo vam ovoga puta neće biti tako smiješno.

Strijelac
Umjetnička i slobodarska duša. Čim ga uhvatite, on se odmah izgubi, a ta odustnost od porodičnih dešavanja može biti pogrešno protumačena.

Nije baš da ih previše nervirate, ali nekako im se uvijek čini da vam nisu prioritet. Jednostavno pokušajte da nađete malo više vremena za članove svoje porodice, prenosi “Srijadanas“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh