Svaštara

Idealne kombinacije: Koliko volite i kako vaša krvna grupa utiče na vaš ljubavni život

Sve češće se pojavljuju teorije da krvne grupe utječu na našu osobnost i način života. Nakon bestselera “Ishrana po krvnim grupama”, neki istraživači tvrde da krvne grupe definiraju naš ljubavni i se*sualni život. Ishrana po krvnim grupama zasniva se na načelu da svaka krvna grupa određuje sposobnost organizma da apsorbira pojedine nutrijente i na taj se način bori s određenim poremećajima.

krvna grupa - Nezavisne.com

Nakon popularnosti ove teorije Petera D’Adama počeo je rasti interes za krvne grupe i njihov utjecaj na ljudsku osobnost i ponašanje. Razvile su se tako i teorije o utjecaju krvnih grupa na se*sualnost.

Krvna grupa O

Žene krvne grupe O očekuju da ih muškarac usreći, zadovolji i bude nježan. Vole muškarce s kojima ništa nije sigurno. Ukoliko se odluči na samostalan život ona je jaka i nepokolebljiva, a ako se uda i osnuje porodicu, podržava supruga u karijeri i bavi se djecom. Vjerna je i odana.

Muškarci ove krvne grupe skloni su čestim promjenama partnerice. Nepouzdani su, nevjerni i partnerica im brzo dosadi. Jednom kad se odluče vezati, privrženi su porodici i ženi, ali nikada ne pristaju na monotoniju.

Krvna grupa A

I žene i muškarci ove krvne grupe su tolerantni u vezama i međusobno se poštuju. Zbog emotivne i osjetljive prirode često se osjećaju povrijeđeno i tužno. Inteligentni su, osjećajni i disciplinirani. Ipak, često im nedostaje odvažnost, što im pravi probleme.

Krvna grupa B

Žene krvne grupe B okrenute su čulnim zadovoljstvima. Čeznu za konstantnom pažnjom muškarca i najsretnije su kada su voljene. Zahtjevne su i ponekad malo naporne. Rjeđe stupaju u brak od ostalih žena, jer se boje pogrešnog izbora.

Muškarci krvne grupe B poštuju žene na specifičan način. Onu koju vole tretiraju kao kraljicu, ali kada nemaju partnericu jako su nezadovoljni, melanholični i nesigurni. Lakše im je maštati nego se suočiti s problemima, pa su često sami uz objašnjenje da nemaju sreće u ljubavi.

Krvna grupa AB

Ono što nema veze sa srcem, za njih ne postoji. Ne prihvaćaju pravila i norme, ne drže se zabrana. Žive u sadašnjosti.

Žene ove krvne grupe najviše vole muškarce avanturističkog duha. U ljubavi se nikada potpuno ne razotkrivaju. Čarolija traje dok postoji neka tajna, pa su često nedokučive, zamišljene i nerazumljive suprotnom spolu.

Muškarci ove krvne grupe su majstori udvaranja, veliki zavodnici koje žene dugo pamte. Ugodni su, lijepih manira i dobrog odgoja. Neobični su, vole laskati i ugađati damama.

Najbolje kombinacije

Žena A i muškarac O krvne grupe

Ova kombinacija garantira pravu erupciju strasti. Ove veze su intenzivne, nabijene emocijama i jake. Ovaj spoj je i odlična biološka kombinacija, jer imaju predispozicije za mnogo djece i zdravo potomstvo. Žena u ovoj vezi je stalna inspiracija muškarcu, a on njoj podrška i pokretačka snaga.

Žena O i muškarac AB krvne grupe

Ove veze rijetko se ne završe brakom, jer je ovo idealna kombinacija. To su, uglavnom, romantični brakovi, kvalitetne veze, sa stalnom dozom zaljubljenosti i jakim emocijama.

Žena A i muškarac B krvne grupe

Njihove potpuno različite prirode zaslužne su za idealan spoj i sklad, koji rijetko koja druga kombinacija može dosegnuti. Žena je netko tko njeguje ljubav, a muškarac ima potrebu biti njegovan, tako da su ovakve veze iskrene, jake i najčešće za cijeli život, prenosi “Aura“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh