Svaštara

Horoskop: Do susreta dvoje ljudi nikad ne dolazi slučajno

Do susreta dvoje ljudi, u astrološkom smislu, nikada ne dolazi slučajno. Ali ako vaši horoskopski znaci nisu kompatibilni, ne znači da vaša zajednička budućnost nije zagarantovana… ako ljubav postoji, prepreka nema i sve se može rešiti ukoliko to obe strane žele.

Ovan
Ovnovi su strastveni i brzo se zaljubljuju. Međutim, sve im brzo dosadi, a nova poznanstva i nova iskustva su nešto što ih održava na životu. Ukoliko želite stupiti sa Ovnom u vezu, moraćete pristati na izliv strasti i emocija, i sve njegove ideje. On baš i ne pristaje na kompromise i voli da dominira, ali kada iskreno zavoli, za ljubav je spreman učiniti baš sve.

Slaganje horoskopskih znakova: Ovan se najbolje slaže sa Vodolijom, Blizancima, Vagama, ali i sa ostalim predstavnicima vatrenih znakova.

Bik
Rođeni u ovom horoskopskom znaku su tople, osećajne osobe, privržene porodici. Uživaju u atmosferi toplog doma, dobri su roditelji i uživaju u životinjama. Za njih je porodična sreća ideal njihovog postojanja i spremni su učiniti sve kako bi to postigli. Bikovi teže bezuslovnoj ljubavi, a kao partneri su odani i skloni kompromisima.

Slaganje horoskopskih znakova: Bikovi se najbolje slažu sa Rakovima, Ribama, Škorpijama, ali i sa preostalim zemljanim znacima.

Blizanci
Blizanci od života žele sve, zato im pažnju privlače avanturistički nastrojeni partneri. Žele na racionalan način gledati na ljubav, pa traže komunikativnog, optimističnog partnera sa kojim će provoditi vesele i zabavne trenutke. Iako su nestalni i promenljivi ljubav je nešto što ih inspiriše i daje polet, a njihov pozitivan stav ulepšava život njihovog partnera.

Slaganje horoskopskih znakova: Blizanci se najbolje slažu sa Ovnovima, Lavovima i Strelcima. Dobru kombinaciju čine i sa Vagama i Vodolijama.

Rak
Rakovi žude za ljubavlju i nežnošću koje se moraju provlačiti kroz sve aspekte njihovog života. Uživaju u romantičnim trenucima, a kada se zaljube potpuno se predaju partneru. Iako mogu biti preosetljivi, oštroumni su i dobri su savetodavci. Okrenuti su tradicionalnim vrednostima i porodici koja za njih zauzima posebno mesto u životu.

Slaganje horoskopskih znakova: Rakovi se najbolje slazu Bikovima, Devicama, Jarčevima, kao i sa preostala dva predstavnika vodenih znakova (Škorpija i Riba).

Lav
Lavovi su odlučni, ambiciozni i imaju jasno zacrtan cilj u životu. Zaljubljive su prirode, ali su vrlo racionalni kada je reč o osobi kojoj će pokloniti svoje srce. Od partnera traže sve, ali zauzvrat isto toliko daju, ako zaista vole. Velikodušni su, harizmatični , i često omiljeni u društvu. Znaju biti i romantični i voljenoj osobi pripremiti iznenađenja.

Slaganje horoskopskih znakova: Lavovi se najbolje slažu sa Vagama, Blizancima i Vodolijama, ali kao partneri im odgovaraju i vatreni znaci.

Devica
Iako na prvi pogled deluju hladno i preozbiljno, Device su vrlo emotivne. Nikada ne ulaze u rasprave, jer time žele izbeći svaku vrstu konflikta. Kao partneri su brižni i uživaju raditi zajedno sa partnerom. Device su veliki perfekcionisti, ne vole usamljenost, uživaju u dugim razgovorima i suptilnim provodima.

Slaganje horoskopskih znakova: Device se slažu sa Rakom, Škorpijom ,ali i sa Ribama i zemljanim znacima.

Vaga
Za Vage je u vezi najbitnija harmonija i sređeni odnosi, jer ne podnosi promene. U ljubavi su nepopravljivi romantici i uvek su zaljubljeni. Traže perfekciju, jakog i stabilnog partnera koji može bude oslonac, a za uzvrat su lojalne i daju sve od sebe da usreće onog koga vole. Za Vage je veoma važan društveni i kulturni segment života, a umetnosti pridaju posebnu pažnju.

Slaganje horoskopskih znakova: Vage se najbolje slazu sa Lavovima i Strelcima, ali i sa Ovnovima.

Škorpija
Škorpije su fatalne, misteriozne i strastvene. Iako ranjive i emotivne, Škorpije vešto skrivaju svoje emocije; deluju bezosećajno ali je to samo njihova maska, jer su ranjive, možda čak i više nego ostali. Sebi postavljaju visoke ciljeve koje, u većini slučajeva, i ostvaruju. Od partnera zahtevaju vernost i uzbudljiv se*sualan život, koji za njih predstavlja osnovu veze.

Slaganje horoskopskih znakova: Idealni partneri za Škorpiju su Ribe, Bikovi i Rakovi, kao i Device i Jarčevi.

Strelac
Strelčevi su nepopravljivi avanturisti kojima uzbuđenja nikada nije dovoljno. U ljubavi traže nezavisnost i slobodu, ali teško donose odluke kada su veze u pitanju i teško je da se zaista zainteresuju za nekoga. Međutim, kada izaberu onog pravog, mogu biti i više nego lojalni. Strelac uživa u deci, životinjama i dalekim putovanjima.

Slaganje horoskopskih znakova: Najbolje se slažu sa Vagama i Vodolijama,ali i s Blizancima i vatrenim znacima.

Jarac
Jarčevi su dobri organizatori, vrlo su praktični, a kada je donošenje važnih odluka u pitanju, vrlo dobro će promisliti, jer kod njih nema kajanja. Iako deluju hladno i nezainteresovank,u dubini su ranjivi i emotivni. Pa ako su sigurni da je izbor njihovog partnera onaj pravi, pružaju bezuslovnu ljubav i čine sve za nju. Uživaju u lepoti i prefinjenosti.

Slaganje horoskopskih znakova: Najbolje se slažu sa Škorpijama, Ribama i Rakovima i ostalim zemljanim znacima.

Vodolija
Vodolije u ljubavi ne podnose ograničenja, jer pre svega, u vezi žele sačuvati svoju slobodu. Oni su u stalnoj potrazi za pravom ljubavlju, lako se predaju, pa često budu povredjeni u tom nepotrebnom riziku. Svoju strast i emocije prikrivaju komunikativnošću i duhovitošću, a svu svoju energiju usmeravaju na osobu do koje im je zaista stalo.

Slaganje horoskopskih znakova: Najbolje se slažu sa Strelcevina i Ovnovima, ali i Lavovima i Blizancima

Ribe
Ribe su tajnovite i daleke, barem na prvi pogled, ali su veoma osetljive i emotivne. Potreban im je čvrst i stabilan partner koji će im biti oslonac i voditi ih kroz život. Kada se zaljube, Ribe se u potpunosti predaju partneru i spremne su svoj život urediti i prilagoditi partnerovom. Nepopravljivi su sanjari i uživaju u romantičnim trenucima udvoje,piše Opušteno

Slaganje horoskopskih znakova: Ribe se najbolje slažu sa Škorpijama , Bikovima i Jarčevima, ali i sa Rakom i Devicama.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh