Svaštara

Idealan posao: Blizanci bi bili odlični marketinški stručnjaći – Bikovi administrativni asistenti

Blizanci bi bili odlični marketinški stručnjaći – Bikovi administrativni asistenti

No image - Haber.ba

OVAN Ovnice krase osobine poput kreativnosti, topline i entuzijazma, ali kad je riječ o pažnji, ona im nije jača strana. Ne smijemo zaboraviti ni kako su vođe sa sjajnim idejama koje su uvijek korisne, bilo da se radi o grupnom ili samostalnom radu.

Poslovi u kojem bi se Ovnice idealno snašle su vojnikinja, poduzetnica ili burzovna brokerica. Postoje i poslovi koje bi trebale izbjegavati kao što su uredski poslovi bazirani na detaljima. BIK Tvrdoglave, vrijedne i lojalne Bikice uživaju u rješavanju zadataka počevši od vrha pa na niže

Tako da su poslovi u kojima bi se one najbolje snašle administrativna asistentica, inženjerka i računalna programerka. Svi poslovi koji uključuju financijski rizik su im veliko ‘Ne’ i njih bi trebale izbjegavati u širokom luku. BLIZANCI Blizanke su poznate kao dosjetljive, neodlučne, ali i prilagodljive.

Izvrsno se snalaze u multitaskingu, a mana im je možda to što im brzo sve dosadi tako da im se teško koncentrirati na isti projekt duže vrijeme. Zbog tih karakteristika, najbolje bi se snašle kao novinarke, vozačice te kao marketinške stručnjakinje. I ovaj znak bi se trebao udaljiti od ozbiljnih uredskih poslova koji se orijentiraju na detalje.

RAK Brižne, izdržljive, ali i sklone promjenama raspoloženja, Račice vole biti podrška i brinuti se za druge. Stoga bi bile savršene učiteljice, psihologice, dizajnerice interijera. Za njih nisu poslovi u kojima u kojima je prisutan stalni nadzor i u kojima njihova kreativnost ne dolazi do izražaja.

LAV Lavice ostvaruju uspjehe u poslovima koji odražavaju njihovu dinamičnu osobnost i gdje se zahtijeva velika odgovornost. Dominantne, velikodušne, ambiciozne i pouzdane Lavice najbolje bi se snašle u odnosima s javnošću, kao političarke te poduzetnice. Za njih definitivno nisu poslovi u kojima nisu u središtu pozornosti.

DJEVICA Pedantne Djevice su orijentirane na detalje, vrijedne su, ali i nemirne. Poseban gušt im je križanje obavljenih stvari s liste zadataka. Urednica, računovotkinja, cvjećarka i grafička dizajnerica – to su poslovi u kojima bi se odlično snašle, dok poslovi u kojima moraju tijesno surađivati s različitim ljudima koji možda nisu tako izbirljivi i takvi perfekcionisti, nisu baš za njih.

VAGA Neodlučne, umjetnički nastrojene i inteligentne Vage sjajno funkcioniraju pod pritiskom, a najbolje rade kad surađuju s drugima. Savjetnice, umjetnice, arhitektice i pravnice su idealna zanimanja za Vage, dok konvencionalni poslovi kojima nedostaje kreativnosti i neovisnosti razmišljanja nisu dobar izbor za pripadnike ovog znaka.

ŠKORPION Škorpionke najbolje opisuje jaka volja, snalažljivost, dinamičnost i kreativnost pa bi se jako dobro snašle kao psihologice, u radu u humanitarnim organizacijama te u dizajniranju i pravu. Sve što se čini materijalističkim i plitkim im je odbojno.

STRIJELAC Osim što su izravne i optimistične, vole filozofirati. Vole uživati u svojoj slobodi kretanja i samoizražavanju. Idealni poslovi su poduzetnica, policajka, stjuardesa, pilotkinja i poslovi vezani uz sport. I one bi trebale izbjegavati uredske poslove.

JARAC Autoritativne, snalažljive i strpljive osobe rođene u znaku Jarca su natjecateljski raspoložene i učinit će sve da svaki projekt na kojem rade bude najbolji. Dobro se snalaze u financijama, kao liječnica i trenerica, ali odbijaju financijski riskantne poslove u kojima nema prostora za napredak.

VODENJAK Rođene u ovom vodenom znaku možemo opisati kao uporne, svojeglave, analitične i inventivne. Slažu se s većinom ljudi i prijateljski su raspoloženi. Najbolje bi se snašle kao veterinarka, znanstvenica, inženjerka ili u poslovima vezanim za razvoj aplikacija. Za njih nisu oni poslovi koji obeshrabruju neovisno razmišljanje.

RIBE Opće je poznato da su Ribe suosjećajne, preosjetljive,ali i fleksibilne. Najbolje se osjećaju i rade u situacijama gdje mogu ostvariti svoje maštarije. Umjetnica, dizajnerica, djelatnica u sektoru zabave ili u dobrotvornim organizacijama – to su poslovi koje su im namijenile zvijezde. Trebale bi izbjegavati poslove s napornim rasporedom,piše Infpult


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh