Svaštara

Zarađuje hiljade i hiljade dolara mjesečno, samo zato što ispod kecelje ne nosi apsolutno ništa

Rubi Dej je kuharica iz Teksasa koja je postala hit na Jutjubu zbog toga što ispod svoje kecelje ne nosi apsolutno ništa.

Žena u kuhinji - Opusteno.rs

Iako nosi bisere i kecelje sa temom domaćica iz pedesetih godina, njeno provokativno izdanje donijelo je do toga da ima 465 hiljada pratilaca na, ali i popularan sajt gde fanovi plaćaju da gledaju njene snimke.

Ipak, ona se ne bavi samo kuhanjem, pa tako redovno dijeli i savjete o zdravom životu, fitnesu, jogi, ali i motivacione govore.

– Ako ste zainteresovani da živite sretnije, zabavljate se u kuhinji ili vam je potrebno malo pozitivne motivacije, onda ste na pravom mjestu. – piše na njenoj stranici.

Lijepa kuharica daje online i privatne časove kuhanja za 200 dolara mjesečno, ali i jedan video na kojem će kuhati potpuno gola za vas za 125 dolara mjesečno.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh