Svaštara

Emotivni video oca i sina koji plešu kako bi proslavili 11 mjeseci bez raka

Video oca i sina koji plešu zajedno, kako bi proslavili 11 mjeseci bez raka koji je dijagnosticiran dvogodišnjem Kristianu Thomasu sa Downovim sindrom, oduševio je javnost.

No image - Haber.ba

Video je za vrlo kratko vrijeme postao viralan, jer na emocije i sreću oca i sina niko nije mogao ostati ravnodušan.

Kristianu je u junu 2018. godine dijagnosticirana leukemija, nakon čega je podvrgnut hemoterapijama. Njegov predani otac, Kenny, bio je odlučan u tome da zabavi svog sina tokom cijele borbe, pa dok je Kristian bio u bolnici, njegov otac je plesao za njega.

Mališanu je u novembru 2018. godine rečeno da više nema rak, zbog čega je ovog oktobra porodica proslavila 11 mjeseci dobrog zdravlja plešući zajedno uz pjesmu repera Lil Mame.

Kenny je koreograf i vlasnik plesnog studija.

“11 mjeseci bez raka. Ako mi to možemo, možete i vi. Živi slobodno”, poručio je na Instagramu.

Emotivni video pod nazivom “The Dancing Tata” od tada je prikupio 20.000 pregleda na Kennyjevom profilu.

“Iz prve ruke znamo kako se možete nositi sa borbom protiv raka koji je dijagnosticiran vašem djetetu. Posljednje što bilo ko želi jeste izgubiti vjeru, nadu i sreću”, kazao je tata dječaka.

Kenny i Kristian prvi put objavili viralni video prošle godine, kada je tata plesao nakon što se dijete oporavilo od svoje prve hemoterapije, prenosi “Klix“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh