Svaštara

Uz ovaj trik više ne morate paliti peglu

Jedan predmet koji sigurno imate u kuhinji mogao bi da vam pomogne da se zauvijek odvojite od pegle. Evo trika u koji se domaćice na internetu kunu ovih dana.

Veš mašina - Lijekizprirode.com

Trik o kojem se priča na internetu, kažu svi koji su ga proveli, navest će vas da potpuno zaboravite na peglu, a najbolje od svega je što ne treba da uložite nikakav trud niti vrijeme u ovu caku.

Naime, sve što treba da uradite prema uputstvu s interneta jeste da napravite dvije ili tri kuglice veličine teniske loptice od aluminijske folije, i to potom ubacite u mašinu za pranje veša ili u sušilicu.

Trik s kuglicom od folije u mašini radi jer će vam te loptice pomoći da se odjeća bolje okreće i opere, a u sušilicama zaustavljaju stvaranje statičkog elektriciteta. Pojedinci na internetu tvrde čak i da vam zbog ovog trika ne treba ni omekšivač za veš, a u svakom slučaju ne košta ni vremena ni truda da probate, možda se i vi riješite pegle, piše “Antenam“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh