Svaštara

LJUBAVNI HOROSKOP DO 31. OKTOBRA 2019: Bik konačno otpušta brige, Raku prijeti nesporazum s partnerom

Ljubavni horoskop za drugu polovinu oktobra donosi ohrabrenje za Djevicu, a usamljenim Škorpijama najavljuje nove mogućnosti.

OVAN
Ljudi iz vaše bliže okoline navodiće vas na povećano kretanje i uspeće da stvori prilike za susrete sa novim osobama. Mogli biste se zateći na vrlo zanimljivom društvenom ili umjetničkom okupljanju koje će vas podstaći na nove ljubavne poteze.

BIK
Otpustićete neke brige shvatajući da vas opterećuju bez stvarne potrebe. Foskusiraćete se na ono što imate. Biće to pravi znak zrelosti koji će vam zapravo osvježiti vezu, a partner će vas više cijeniti.

BLIZANCI
Osjetićete blago olakšanje, jer ćete stvari moći prihvatiti realnije. Ipak, daleko je to još od vaših snova. Još uvijek ćete biti skloni ideji da se povučete u svoj svet mašte i samoće. Ne činite to sebi. Bolje je sa ljudima.

RAK
Društvenost i komunikativnost biće osobine koje ćete moći pokazati u svom privatnom životu. Iako u sebi osjećate da ste u tom smislu sve jači, mogućnost verbalnih nesporazuma i svađa sa partnerom biće jednako jaka.

LAV
Dok ćete vi u sebi slagati pesničke reči kako biste izrazili osjećanja, druga strana će krojiti kritike na vaš račun. Činiće vam se da već predugo čekate da se nešto pokrene na ljubavnom planu, ali ni jednu stepenicu ne možete preskočiti.

DJEVICA
Jedan porodični problem opet će isplivati na površinu, a vi ćete se oko njega morati angažovati. To će vam uzeti i vreme i živce, ali šta je, tu je. Uz malo truda uspjećete da dovedete stvari u red. Voljena osoba i vi bićete dobro.

VAGA
Mogli biste osjetiti odbojnost partnera kojem je već dosta da vi lelujate po oblacima. Pokušajte biti zreliji i konkretniji. Previše priče nigde ne vodi, ali iskreni zagrljaji i pogledi dovoljni su da se osjećate dobro i ispunjeno.

ŠKORPIJA
Bez obzira na nemire koji vam dolaze iz prošlosti, vi ćete biti sretni i u stabilnoj vezi na obostrano zadovoljstvo. Uz pomoć svojih dragih prijatelja, samci će zaboraviti brige i otvoriće se za nove mogućnosti.

STRIJELAC
Zanemarićete nerealne zahteve druge strane i pokušaćete zrelijim pristupom dovesti stvari u red. Doduše, možda ćete se osjećati kao da ste izbačeni iz igre. Ne tugujte zbog toga, jer će proći kako je i došlo. Biće bolje.

JARAC
Neki će biti na pragu zaljubljivanja, a posebno se to odnosi na mlade. Ipak, nedostajaće nešto hrabrosti. Pored toga, domaće kućne stvari uzeće vam dobar deo slobodnog vremena. Moguće je da ćete se baviti poslovima u stanu, kući ili slično.

VODOLIJA
Neki će ovih dana doživeti posebno nadahnuće za ljubav. Bićete skloni potpuno da uronite u svijet mašte, a vaše će veze sa ljubavnom stvarnošću olabaviti. Takođe će biti skloni idealiziaciji voljene osobe.

RIBE
Bićete potpuno okrenuti prema partneru, ali će vam on (ona) stalno donositi izazove koji u vama bude nemir. Mašta će vam raditi sto na sat. Neki će u voljenoj osobi videti nešto što ona uopšte nije. Moguće su nerealne procjene.

ehoroskop


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh