Svaštara

Biće na sedmom nebu do 21. oktobra 2019. – 3 horoskopska znaka očekuje najveća sreća u narednih sedam dana

Otkrivamo koji znakovi će imati najviše sreće ove sedmice – od 14. do 21. oktobra 2019. godine!

Horoskop - Kurir.rs

Kada je Sunce u znaku Vage, jesen počinje da dobija ljepše boje, gubi se sivilo i podiže se raspoloženje, piše “Lovesensa“. U tom periodu učimo kako da ostavimo prošlost iza sebe i uspostavimo harmoniju u sadašnjem trenutku.

Zahvaljujući uticaju karmičkog Saturna i opsesivnog Plutona, lakše prihvatate i kreirate realnost. Ove sedmice slatka Venera i rizičan Merkur ulaze u vatrenu Škorpiju, a to znači da se otvaraju vrata zanimljivih mogućnosti.

U toku sedmice Merkur formira se*stil sa Saturnom, Neptunom i Plutonom, pa ćemo početi život da posmatramo iz potpuno drugog ugla. Ovo je savršen period da radite nešto kreativno, uživate u razmjenjivanju nježnosti sa partnerom i prihvatite razne promjene.

Krajem sedmice, oko 20. oktobra povoljan je položaj planeta za ljubav (se*stil Venere i Saturna), pa će mnogi parovi lakše naći kopmpromis i riješiti probleme koje vuku još iz prošlosti.

Ovo će biti divna sedmica (od 14. do 21. oktobra) za mnoge znakove Zodijaka, ali ova 3 će definitivno biti na sedmom nebu:

Blizanci – inspiracija, motivacija i kreativna energija

Ako se bavite kreativnim poslom, sada vas očekuju predivne šanse za uspjeh. Oni Blizanci koji su se ušuškali u zoni komfora, vrijeme je da osete slobodu i iskoriste svoje talente. Poznato je da su rođeni u znaku Blizanaca jedan od najtalentovanijih znakova u Zodijaku, a sada to možete da iskoristite i na polje ljubavi i polje karijere. Ako ste razmišljali o pokretanju vlastitog posla, sada je odličan trenutak. Pređite granice, probajte nešto novo i malo rizikujte. Vjerujte da će vam se isplatiti!

Vaga – moćna energija i samopouzdanje

Istina je da duhovni razvoj nije lak i predstavlja dugačak proces, ali drage Vage će ove sedmice shvatiti da je svaki trud vrijedio. Spremni ste da pobjedite sve svoje salobosti i pretvorite ih u vrline i prednost. To ne znači da ćete postati apsolutno savršeni, već da ćete prihvatiti i znati kako da iskoristite svoju autentičnost. Samopouzdanje raste, a sa njim dolaze i lijepe životne promjene.

Škorpija – privlačite pažnju, širite pozitivne vibracije

Drage Škorpije, očekuje vas magičnih 7 dana. Imate moćnu pozitivnu energiju kojom brzo osvajate mnoga srca. Sve obaveze se odvijaju po planu, naročito poslovne. Ne treba vam poseban razlog da vjerujete u sebe i sada ste toga svjesni. Lakše donosite odluke, čak i kada su raskrsnice života velike. Moguće je da će se u vašem životu pojaviti osoba iz prošlosti. Srce će se probuditi, intucija vam šapuće koje korake treba napraviti na ljubavnom putovanju.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh