Svaštara

Svaki horoskopski znak ima svoje razloge za kraj: Bikovi odlaze ako su pod pritiskom, nakon neispunjenih obećanja izgubit ćete Škorpiju

Svaki od horoskopskih znakova ima svoje jasno prepoznatljive karakteristike. Tako i svaki ima svojstven razlog zašto će staviti tačku na ljubav…

Horoskop - Alo.rs

Ovan – neenergičnost

Neki od nas vole da provedu dan u krevetu gledajući serije, a ako se takvi među nama nađu u vezi s Ovnom, čekaju nas problemi. Ovan ne podnosi lenčarenje i takvo ponašanje smatra izgubljenim vremenom.

Bik – nestrpljivost

Bikovi su temeljni i vole da izdvoje vremena za odluke, a ako ih požuruješ i imaju osećaj da su pod pritiskom, uklonit će te iz jednačine.

Blizanci – nekomunikativnost

Nedostatak komunikacije problematičan je u svakoj vezi, ali u vezi s Blizancima je jednostavno nedopustiv. Oni to ne gledaju samo kao nedostatak komunikacije, nego i nedostatak ljubavi.

Rak – bezosjećajnost

Emotivci kakvi jesu, Rakovi jednostavno ne podnose vezu s nekim ko ne pokazuje dovoljno emocija ili saosjećanja. Osjećaji ih hrane, a ako su u vezi gladni nečega što im je najvažnije, odlaze bez puno razmišljanja.

Lav – nezainteresovanost za izgled

Lavovi nisu površni, ali vole da izgledaju dotjerano. Ako su u vezi s nekim tko potpuno zanemaruje izgled, neće dugo izdržati.

Djevica – površnost

Ako nemate sposobnost za vođenje dubokih, kompleksnih razgovora, a jedini interesi su vam gledanje televizije i trošenje novca, nećete dugo izdržati s Djevicom.

Vaga – agresivnost

Vage su sklone izbegavanju konflikta, a ako su u vezi s nekim ko ga kontinuirano traži, počet će da traže nekog smirenijeg.

Škorpija – nepouzdanost

Ako Škorpiji obećate da ćete nešto uraditi, a onda to ne uradite, izgubit ćete njegovo povjerenje. Nakon par neispunjenih obećanja, izgubit ćete i njega.

Strijelac – nesigurnost

Strijelčevi su samouvjereni i vrlo sigurni u sebe, a ako pored sebe imaju nekoga ko to nije, vrlo brzo gube interes jer žele nekog sličnog sebi.

Jarac – pretvaranje

Glumatanje nečega što nisi ne prolazi dobro kod većine znakova, ali Jarac će to shvatiti toliko ozbiljno da će htjeti da te se riješi istog trena kad shvati šta radiš.

Vodolija – nedostatak tolerancije

Vodolije su otvorene za sve i skloni puštanju drugih da žive onako kako žele. Zato će ti ovaj znak zamjeriti svaki pokušaj da nešto oceniš pogrešnim samo zato što se tebi ne sviđa.

Ribe – zloba

Niko ne voli zlobne ljude, a Ribe će na prvi znak takvog ponašanja otplivati u drugom smjeru, piše “Balkans press“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh