Svaštara

Horoskop zvijezde sa najjačom ljubavnom harizmom: Žene rođene u 3 znaka zodijaka privlače muškarce i zadržavaju ih zauvijek

Najjača je privlačnost onih žena kod kojih prirodnu ljepotu prate i unutrašnji kvaliteti…

Horoskop - Stizu-me-sjecanja.com

Ženska unutrašnja ljepota ne može se lako objasniti! Horoskop otkriva koje su osobine žena rođenih u 3 posebna znaka koje muškarce ne samo da privlače već ih i zadržavaju!

Djevica

Žene rođene u znaku Djevice imaju mnogo stila i veoma paze na svoj izgled. Privlače muškarce svojim dubokim pogledom i izražajnim očima. Međutim, Djevice uglavnom ne znaju koliko su zaista lijepe i kako djeluju na suprotni pol. Svojim nevinim stavom pomute svima pamet. U vezi je Djevici najvažnije povjerenje. Uglavnom su u harmoničnim vezama u kojima se partneri prvenstveno cijene i poštuju.

Škorpija

Žene rođene u znaku Škorpije okružene su neodoljivom i tajanstvenom aurom. Odmah ih svi primijete i ostanu kao začarani. Škorpionke zrače snagom i e*otikom. Harizmatične su i veoma paze na svoj izgled. Lijepa kosa i fenomenalan stil odijevanja koji naglašava tjelesne obline vrlo su važni ženama ovog horoskopskog znaka. U vezi su potpuno vjerne i pune ljubavi – sve će uraditi za voljenu osobu.

Vaga

Žene rođene u znaku Vage čarobno zrače i očaravaju druge svojom ljepotom, inteligencijom i šarmom. Lako pronalaze prijatelje, a i partnere. Djeluju privlačno sa svojim dobrim raspoloženjem i šarmom. Osim toga, vrlo paze na svoj izgled. Često ih obasipaju komplimentima, ali i one vole drugima da daju komplimente. U vezi je Vagama važno da dijele sve lijepe stvari sa partnerom, piše “Miss7“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh