Svaštara

Pun mjesec u znaku Ovna i Vage: “Budite spremni na turbulentnu sedmicu”

Mjesec je kao dukat i to u znaku Ovna i Vage. Budite spremni na veoma turbulentnu sedmicu.

Astrologija - Opusteno.rs

Sam početak nedelje obeležava pun Mesec, preko znakova Ovan i Vaga, koji simbolizuju partnerske odnose. To nam i dalje daje glavne teme u narednom periodu, odnose, poslovne i emotivne, saradnju, brak i ljubav. Baš u ponoć odigrava se aspekt Meseca u kvadratu sa Plutonom, koji naglašava potrebe za promenom.

Svest o tome i akcija ka promeni biće podržana, ali ne i lagana da se izvede. Ukoliko nismo svesni potrebe vremena da treba promeniti putanju, da će iste akcije dati iste rezultate, ovaj period možemo doživeti na neprijatan način. To znači da ukoliko želimo drugačiji rezultat moramo delovati drugačije od uobičajenog.

Promeniti se suštinski. Prvi dan radne nedelje iskoristite za postavljanje dugoročnih ciljeva kao i eliminaciju onoga što vas sprečava ili otežava postizanje istih. Utorak i sredu obeležiće tranzit Meseca kroz znak Bika. Tih dana ćete razmišljati o novcu, finansijskoj situaciji, investicijama, hrani i uživanju.

Možete osećati inertnost i naglašenu potrebu za hedonizmom. Toj usporenoj atmosferi doprineće i aspekt Merkura i Neptuna, koji će nas delom odvojiti od realnosti i prebaciti u svet mašte, idealizacije, inspiracije i kreativnosti. Sreda neće biti dan kada ćemo biti fokusirani na zadatke ili detalje, dok se mogu dešavati i propusti, a komunikacija će se odvijati više na neverbalnom nivou.

Četvrtak je dan kada Mesec prelazi u znak Blizanaca i unosi ponovo živost i užurbanost u svakodnevnicu. Taj dan posvetite se igri, zabavi, razonodi, zbijanju šala i aktivaciji lakoće i spontanosti. Petak je dan u kojem previše komunikacije i obaveza može doneti konfuzije, neorganizovanost i preterivanje.

Puno priče, poruka i poziva, dogovora i planiranja, može odvesti u nesporazume. Manje kritikujte i polemišite, a više slušajte. Za vikend se Mesec seli u znak Raka, dajući značaj pitanjima srca, bliskosti, porodice i porodičnih odnosa.

Sam kraj nedelje donosi nam dva lepa aspekta, između Merkura i Plutona, i Venere i Saturna. Prvi aspekt nam donosi priliku da donesemo neku važnu odluku o promeni ili porazgovaramo sa nekim ko nam može pomoći da uradimo nešto što će uticati na budućnost,piše Pult


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh