Svaštara

Medvjed ušao u kuću kroz klizna vrata

Čovjek sa Floride je rekao da mu je medvjed ušao u kuću kroz staklena klizna vrata, dok je on bio na spratu, i da je tek kasnije shvatio da je „imao posjetu“.

No image - Haber.ba

Šoun Vorli (Shawn Warley) je rekao da je primjetio otiske šapa na njegovim staklenim vratima, nakon što je radio na spratu svoje kuće u Apopki.

Vorli je rekao da je njegov sin zatekao nered na prvom spratu i, misleći da im je u kući bio lopov, provjerio sigurnosnu kameru, nakon čega je ostao zatečen. Na snimku se vidi kako je medvjed ušao kroz staklena klizna vrata.

– Vrata je širom otvorio. Ne znam da li je pritiskao da brava sama izađe, ali je gurao dok ih nije potpuno otvorio – rekao je Vorli.

Rekao je i da je ugradio novu bravu, kako se ovi slučajevi ne bi ponavljali.

– Prestrašno je, a u neku ruku i smiješno. Samo ne bih želio da se vraća, neka ga dalje od mog doma – dodao je šokirani Šoun Vorli, prenosi “Avaz“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh