Svaštara

Raskol u kraljevskoj porodici: Princ Vilijam je potpuno odbacio Harija, otkrivena istina, a umješana je i Megan Markl

Iako Megan Markl i princ Hari daju sve od sebe da situaciju u njihovoj porodici predstave kao idealnu, stranim medijima kruže navodi da je istina potpuno drugačija.

No image - Haber.ba

Britanska kraljevska porodica navodno ima sve manje strpljenja i razumijevanja za princa Harija i njegovu suprugu Megan Markl, koji već mjesecima rijeđaju skandale i donose ishitrene odluke koje narušavaju ugled dvora.

Hroničar kraljevske porodice Ričard Palmer tvrdi da par nema podršku preostalih članova porodice koji se stide njihovih dosadašnjih poteza.

Prinčev stariji brat Vilijam je, navodno, u potpunosti odbacio Harija, dok su se princ Čarls i njegova supruga Kamila udaljili od njih, piše “Blic“.

Princ Hari je nedavno tužio tabloide Dejli miror, San i Njuz of d vorld zbog navodnog prisluškivanja njegovog telefona, što potom potvrdila i Bakingemska palata.

Megan Markl je, takođe, podnijela tužbu, ali protiv tabloida Mejl on sandej, pošto je taj list, bez njenog odobrenja, objavo pismo koje je napisala svom ocu Tomasu Marklu.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh