Svaštara

Horoskopski znaci koji nikada ne lažu

Evo koja tri horoskopska znaka govore ono što misle…

Horoskop - Ilustracija / Novi list

Bolje ružna istina nego lijepa laž“, izreka je u koju neki vjeruju više, a neki manje. A sljedeća tri znaka horoskopa u nju veruju najviše jer se smatraju najiskrenijima.

Horoskopski znak najpoznatiji po svojoj urođenoj iskrenosti je Strijelac. Većina Strijelaca ima snažan osjećaj za moral i osjećaju se jako loše kada moraju da lažu. Strijelac zna da bude toliko brutalno iskren da svojom iskrenošću zna da povrijedi druge.

Još jedan vatreni znak poznat je po svojoj beskompromisnoj direktnosti – Ovan. Kod ovog temperamentnog znaka vrijedi “to što vidiš, to i dobiješ”.

Među tri najiskrenija znaka horoskopa spada i Vodolija koji pripada vazdušnoj grupi znakova. Poput Ovna, ni Vodolija ne voli da glumi i najbolje se osjeća kada može da bude to što jeste, iz čega proizlazi i njegova potreba da uvijek govori istinu.

Vodolijina težnja ka iskrenosti povezana je s njenom velikom tolerancijom i sposobnošću da ljude prihvata onakvima kakvi jesu, pa i od drugih očekuje da njega prihvate onakvim kakav je. Vodolija je veliki ljubitelj istine i neće slagati samo zato da vam kaže ono što želite da čujete, piše “Balkans press“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh