Svaštara

Horoskop – 3 važna dana za ljubav i finansije: Šta donosi opozicija Venere i Urana (do 13. oktobra 2019.)

Horoskop – očekuju nas 3 trurbulentna dana dok traje opozicija Venere i Urana!

Horoskop - Telegraf.rs

Tranzitna Venera iz znaka Škorpije ulazi u opoziciju prema Uranu iz znaka Bika.

Naredna tri dana će biti izuzetno važna za vaš finansijski i emotivni plan.

U ova tri dana, kontakt Venere i Urana će donesti sukob mišljenja, subjektivan doživljaj stvarnosti, te pretjerane i dramatične rekacije na dešavanja u vašoj neposrednoj okolini.

Ako niste zadovoljni nečim, ako se osjećate zanemarenima od strane partnera ili prijatelja, ovo je vrijeme da napravite presjek i donesete nove, bolje i kvalitetnije odluke, koje će se ticati samo vas i vašeg boljeg života.

Ako ste usamljeni, vaša znatiželja vas može odvesti na put upoznavanja nekog novog, za koga ćete vrlo brzo shvatiti da ga, dalekosežno gledano, ne vidite u vašoj budućnosti.

Ovo nije vrijeme za otpočinjanje novih veza.

Na finansijskom planu, ovaj aspekt će ukazati na nezadovoljstva i prolazno stanje agonije zbog istrošenih resursa.

Zapamtite, ponekad nije dovoljno samo preći most.

S vremena na vrijeme, morate prvo spaliti most, pa preplivati reku tj. savladati situaciju na teži način, jer time stičemo iskustvo, koje će nam biti potrebno za neke nove pobjede!

Astrolog: Miloš Tomić


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh