Svaštara

Mladići pokušali da napiju aligatora sa limenkom piva: Cijeli događaj snimili pa pali u ruke policiji

Dvojica mladića sa Floride optuženi su da su pokušali da napiju aligatora, piše portal LADBible.

Aligator - Balkanspress.com

Za ovo dijelo terete se 27-godišnji Timoti Kipki i 22-godišnji Noa Osborn. Prijavljeni su da su snimili ovaj incident koji se desio 26. avgusta.

U policijskom izvještaju je navedeno Timotijevo svjedočenje. Kako je ispričao, Osborne je golim rukama uhvatio aligatora koji se nalazio pored auto-puta.

Kipki tvrdi da ga je ovaj gmizavac ugrizao za ruku prilikom pokušaja da mu u usta ugura limenku piva.

Mladići su uhapšeni 3. oktobra, nakon što je policija saznala da postoji snimak na kojem se vidi incident. Nije poznato da li je snimak javno objavljen prije nego što ih je policija uhapsila.

Optuženi su za maltretiranje ove životinje. U avgustu je incident prijavljen Komisiji za zaštitu riba i divljih životinja.

Kako je naveo Njujork Post, Kipki je priznao da je počinio pomenuto dijelo. Mladići su taj dan popili nekoliko piva, ali Kipki to negira.

Nakon hapšenja bili su pritvoreni. Pušteni su u zatvoru nakon što su platili kauciju od 2.500 odnosno 5.000 dolara, navodi portal LADBible, prenosi “Kurir“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh