Svaštara

Srpkinja napunila 46, pa riješila da se tetovira. Muž se zgrozio htio je spriječiti, nije mu dala

Kažu da u životu nikad nije kasno da budete ono šte želite da budete ili da uradite ono što želite da uradite. Možda se neki neće složiti sa vašim odlukama i željama, ali kao što kažu – moj život moja stvar.

tetoviranje- ilustracija

Tviter korisnica koja se potpisuje kao “Zoya” objavila je simpatičan status koji je naišao na različite reakcije, kako kod njenih pratilaca, tako i kod njene porodice. Naime, ona je napunila 46 godina i odlučila da se istetovira.

“Napunila 46 i riješih da se tetoviram. Kćerke oduševljene, majka se krsti, sestra i zet me zezaju, a muž kaže da više neće sa mnom u isti krevet leći, samo ako se usudim. Joj rode, što ne reče prije 10 godina dušu da odmorim. Sutra zovem da zakažem”.

Tviteraši imali su polarizovane reakcije na Zojinu objavu. Jedni misle da je tetovaža loš potez, ako će da izgubi muža zbog nje, a drugi su kao i ona u zrelijim godinama odlučili da se usude da urade prvu tetovažu, prenosi “Kurir“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh