Svaštara

Za tri horoskopska znaka slijedi paklena sedmica, ali to je samo uvod u nešto nevjerovatno

Sedmica koja je počela 7. oktobrom, biće najgora za ova tri horoskopska znaka, ali ne očajavajte ovo je samo privremeno.

Horoskop - Thehansindia.com

Povećanje osjećaja anksioznosti, nepredviđena dešavanja sa bankovnim računom i još neke manje nezgode zadesit će neke horoskopske znakove, zato ovu sedmicu nemojte da koristite za donošenje nekih većih odluka, piše “Balkans press“.

Ako ste pripadnik horoskopskog znaka Raka, Strijelca ili Riba, dobro se pazite.

Rak

Ove sedmice ćete se osjetiti kao neko ko se skriva od čitavog društvenog života. Vrlo ste ranjivi i zato zatvarate sva svoja vrata i krijete se. Nikako nećete uspeti da pronađete utočište gdje ćete se osjećati prijatnije. Ova energija će vas činiti da se osjećate hladno i izolovano.

Dobra vijest je što vas iza ćoška čeka romansa, tako da se spremite za jedan nezaboravan flert koji će zagrijati vaše srce.

Strijelac

Ove sedmice ćete se osjećati udaljeno i povučeno. Umjesto uzbudljivog života kojim inače živite osjetit ćete potrebu da sjednete sami sa sobom i svojim emocijama i bolom koji nosite u sebi. Ovo vam je neophodno zato nemojte da se opirete ovom osjećaju. Počinje vaša faza iscjeljenja na način na koji nikada ne biste pretpostavili.

Na sreću, vaše unutrašnje dijete će izaći iz vas i početi da se igra.

Ribe

Prošli ste kroz jedno teško i mračno vrijeme. Sunce je u vašoj osmoj kući smrti i ponovnog rođenja što je jednako tenzično kao što zvuči. Napuštate stari i pravite novi put kroz život. Ove sedmice ćete konačno morati da kažete zbogom nečemu za šta još uvek niste emotivno sposobni, ali pravo je vrijeme da uradite ono što treba da se uradi.

Dobra vijest je što ćete s ovim promjenama osjetiti da ponovo dišete svjež vazduh. Zapravo vi se nalazite na početku nečeg predivnog.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh