Svaštara

Mali godišnji horoskop za 2020. godinu: Šta nas očekuje na polju ljubavi i novca

Horoskop za ljubav i novac u 2020. godini! Očekuju nas velike promjene…

Horoskop - Zenski.ba

Svaka godina donosi određenu vrstu testa u naš život, piše “Lovesensa“. Da li će 2020. godina biti dobra i povoljna ili će biti loša i rizična? Saznajte šta horoskop predviđa!

Ljubav i odnosi

Očekuju nas velike promjene u odnosima u 2020. godini. Mnoge stvari dogodit će se vrlo spontano i lijepo, dok će neka govorkanja iza leđa povrijediti vaša osjećanja. Moguće je da će mnogi ljudi izigrati vaše povjerenje. Planove i velike tajne pričajte samo provjerenim, dugogodišnjim prijateljima.

Ako ste u vezi, ne očekuju vas neke velike promjene. Usamljena srca treba da budu oprezna i paze koga puštaju u svoj život. Dobro provjerite kome poklanjate srce.

U porodičnim odnosima neće biti većih turbulencija, ali moguće je da ćete imati konflikt sa djecom zbog neke tajne.

Novac

Očekuje vas puno isplativih poslovnih ponuda, ali neće sve biti tako jednostavno. Uz dobre, moguće je i da ćete dobiti lažne ponude koje mogu izazvati troškove i nestabilne finansije. Uključite moć intuicije, dobro razmislite prije nego što nešto potpišete i provjerite sa kojim ljudima sarađujete.

Mogući su problemi i konflikti na poslu. Problematični odnosi sa kolegama mogu narušiti vaš autoritet. Moguće je da će neko ispričati nadređenima neistinu o vama kako bi vas sputavao. Borite se za sebe i svojim sposobnostima i iskrenošću pokažite koliko zaista vrijedite. Ukoliko imate vlastiti biznis, budite obazrivi sa partnerima.

2020. godina nije tako dobra za krupne životne odluke i promjene, ali je povoljna za pravljenje planova i aktivacije na polju samoostvarenja. Iskoristite najbolje od onoga šta vam donosi.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh