Svaštara

Mislite kako je loše na prvom sastanku pričati o bivšem? Naučnici se ne slažu sa vama

Dobro je odmah reći budućem partneru sve o svojim bivšim ljubavima kako bi odmah znali na čemu su.

Par - Ljepota.ba

Mnogi kažu kako se bivše ljubavi trebaju skrivati, kao i da se treba tajiti njihov broj, a stručnjaci ipak savjetuju da na prvom spoju trebamo pričati o svojim bivšima, evo i zašto.

Stručnjak za veze James Preece vjeruje kako je pričanje potencijalnom partneru o bivšem dečku na prvom spoju dobro i to iz vrlo jednostavnog razloga, jer to onda znači da osobe koje pričaju o njemu, više ne razmišljaju o bivšem partneru, odnosno da su ga preboljele, piše “Vecernji“.

– Ako možete pričati o ovoj situaciji i šaliti se s njom, to znači da ste spremni krenuti dalje – rekao je James za portal Her.

S ovime se slaže i psihologica Madeleine Mason koja je dodala:

Ako je osoba s kojom ste na spoju ljubomorna na to što imate bivše ljubavi, ovo je upozorenje koje je bolje uočiti ranije nego kasnije.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh