Svaštara

Kako da pobošljate život: Horoskop otkriva kojih navika se morate riješiti

Vage treba da se opuste i da budu spontanije, dok Strijelčevi treba da shvate da oni nisu najvažniji!

Horoskop - Blogspot

U životu dođu trenuci kada treba da se riješimo nekih stvari ili navika kako bi više uživali u bili sretniji. Ponekad treba da se riješimo stvari koje nam smetaju, dok se ponekad radi o negativnim ljudima u našoj blizini, piše “Cosmopolitan“.

U svakom slučaju, kako biste bili sretniji i ispunjeniji, morate znati najprije što vas koči, a u tome vam može pomoći astrologija. Ona vam pomaže pomoći da shvatite šta vam smeta u vašem životu i šta biste iz njega trebali da ukloniti, prema vašem horoskopskom znaku.

Ovan
Ovnovi treba da se riješe konstantne potrebe za promenom. Ne morate stalno rizikovati i bacati se na sljedeći izazov. U redu je povremeno usporiti i cijeniti ono što imate.

Bik
Bikovi treba da pročiste police na kojima se nalazi sva hrana kojoj je istekao rok, posebno ako se radi o starim začinima. Riješite se i kuhinjskih pomagala koja ne koristite. Tada ćete imati prostora za uživanje u novim stvarima.

Blizanci
Blizanci treba da se oslobode osjećaja krivice kada ne završe neki od projekata koji su započeli. Radite puno toga i to je u redu, ali u redu je i kada nešto ne uspijete dovršiti. Napravite listu prioriteta i nemojte se nervirati ako ne obavite nešto pri dnu liste.

Rak
Morate zaboraviti. Morate zaboraviti na sve ljude koji su vas povrijedili, sve što im zamjerate i slično. Jednostavno, nastavite sa životom. Razmišljanje o stvarima koje su se dogodile i o tome što bi bilo kad bi bilo jednostavno nije zdravo.

Lav
Lav treba da se oslobodi potrebe da bude uvažen od drugih osoba. Pohvale su dobra stvar, ali nisu ono osnovno što vam je potrebno u životu. Cijenite sebe i svoja postignuća i bez komplimenata okoline.

Djevica
Djevice bi trebale da nauče da ne mora sve uvijek biti u savršenom redu, jer su upravo zbog te potrebe često anksiozne.

Vaga
Opustite se i budite spontaniji. Treba da pokušate da donesete odluke bez vaganja svake sitnice. Pokušajte da slijedite svoj instinkt.

Škorpija
Pokušajte da shvatite da ne morate baš uvijek vi biti u pravu. Takav stav nije dobar ni za jedan odnos, ljubavni ili prijateljski. Zapitajte se i da li vrijedi da izgubite neke ljude u životu samo zato što očajnički morate biti u pravu.

Strijelac
Strijelčevi su uvjereni da su jedino oni važni. Vi imate naviku da razmišljate najviše o sebi i svojim problemima, a ne obraćate dovoljno pažnje na druge oko vas.

Jarac
Jarčevi bi trebali da sruše barem dio zidova koje su digli oko sebe. Uvjereni ste kako vas drugi žele povrijediti pa ste digli zidove kako biste to spriječili. Ali problem je u tome što ste tako iz svog života udaljili i one dobre ljude.

Vodolije
Vodolije imaju naviku da kontriraju drugima bez očiglednog razloga. Ali ne morate se ponašati grozno prema ljudima samo kako biste spriječili da vas povrijede i ne morate konstantno dokazivati svima da ste jaki i nezavisni.

Ribe
Ribe treba da se riješe sumnji koje imaju, a koje se odnose na njih same. Ako stalno sumnjate u sebe, niste u stanju da donosite odluke i nećete biti nezavisni, piše “Index“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh