Svaštara

Koji horoskopski znakovi imaju veliku šansu da dobiju vjerenički prsten ove jeseni

Evo koje dame mogu da očekuju prosidbu!

No image - Haber.ba

Nedavno je počela jesen – nekima lijepa, šarena, puna ukusnih plodova, a nekima tmurna, kišovita, hladna. A nekima će ljubavni horoskop za jesen 2019. godine donijeti i neke velike životne promjene, piše “Srbija Danas“.

Zvijezde kažu kako će za ova tri znaka jedan veliki san postati stvarnost. Naime, ove će im jeseni postaviti pitanje svih pitanja – i napokon će se vjeriti s ljubavlju svog života.

Vodolija
Posljednjih nekoliko godina su veze Vodolija bile poprilično burne. Nakon puno uspona i padova sada je vreme za malo mira.

Naime, sve što je vezano uz ljubavni život sada je potpuno harmonično, bez velikih kriza ili iskrica… Sve je u najboljem redu. Zbog toga je konačno vrijeme za sljedeći korak: vjeridba.

Rak
Žene rođene u znaku Raka od malih nogu sanjaju o velikom vjenčanju, o savršenom vjenčanju. Ove jeseni mogli bi se ostvariti snovi iz djetinjstva – čeka vas prvi korak prema tome: vjeridba.

Žene rođene u znaku Raka jednostavno znaju kad je partner ‘onaj pravi’ i neće oklijevati ni sekunde kad treba da kažu DA.

Lav
Osobe u znaku Lava trenutno uživaju u skladnoj vezi – sve vezano uz ljubav trenutno je savršeno. Naime, pronašli ste konačno partnera svog života i želite da napravite sljedeći korak.

Nakon što ste ovoga ljeta puno pričali o vjenčanju i braku, ove će jeseni uslijediti dugo očekivana vjeridba.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh