Svaštara

Turčinu se osladile Srpkinje: Prvo je brutalno pretukao Tanju, a sada prosi prelijepu Novosađanku

Tanja Đukić u strahu za porodicu od dečka nasilnika, dok on tvrdi da se vjerio u Novom Sadu.

Tanja i Turčin- Kurir

Manekenka Tanja Dukić (24), koju je u junu ove godine zvjerski pretukao bivši dečko, Turčin Čagri Tortop, ponovo je u strahu! Taman što je uspjela da pobjedi traume koje je na nju ostavila ta noć i nastavila sa svojom karijerom, njen bivši Čagri se odlučio da dođe u Srbiju, odakle objavljuje fotografije.

“Došao je u Srbiju, objavljuje fotografije i dokazuje da mu niko ne može ništa. U našu zemlju dolazio samo nekoliko puta sa mnom, ništa ga drugo nije vezivalo za Srbiju. U strahu sam za svoju porodicu. On zna gdje žive, a prijetio je i njima. U šoku sam, on je psihopata i samo on zna šta je u njegovoj bolesnoj glavi rekla je Tanja, koja se nada da je ovakav njegov potez samo provokacija.

Tanja- Kurir

Medutim, ona kaže da je za svaki slučaj upozorila svoju porodicu, posebno sestru, o svemu što se događa.

“Preko prijatelja mi je poslao poruku da ću zažaliti sšo pravim šou u njegovoj državi. A ja mu ništa ne prkosim, živim normalno, radim, ne provociram ga. Ja sam u Turskoj sedam godina, a njega sam upoznala prije tri, tako da moj boravak ovdje nema veze sa njim. Javila sam sestri da ne ide u školu i da ne izlazi, ne daj bože preko nje da mi se osveti. Možda planira nekog i meni da pošalje dok je on u Srbiji, pa da izgleda da nema veze sa tim” – kazala je Tanja.

“Čovjek je ozbiljno bolestan i veoma inteligentan, tako da se plašim šta je sve smislio” – kaže manekenka.

S druge strane, uvidom u njegov Instagram objavio je da je u Srbiji, gdje je navodno vjerio djevojku iz Novog Sada, čiju je ruku s prstenom uslikao, uz komentar “Yes, Love you” (Da, Volim te), prenosi “Kurir“.

Instagram- Kurir


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh