Svaštara

Koji znakovi najlakše opraštaju prevaru

Barem tako zvijezde kažu.

Horoskop - Alo.rs

Nevjerstvo u ljubavnoj vezi za neke je izdaja koju ne mogu nikada da oproste, ali ima i onih koji će prihvatiti izvinjenje partnera i krenuti dalje. Hoće li preljuba biti oproštena može da zavisi i od toga kojem horoskopskom znaku pripada prevarena osoba. U nastavku saznajte kojih pet znakova najlakše oprašta prevaru.

Blizanci
Ovaj znak će oprostiti nevjerstvo, ali kod njega se nikada neće znati zašto ili kada je to učinio. Blizanac je toliko nepredvidiv da će možda oprostiti odmah, ali ipak će htjeti da danima razgovara o cijeloj situaciji. Ponekad ima i skrivene vlastite motive za oprost.

Rak
Izuzetno senzibilan vodeni znak toliko je saosjećajan da će odmah oprostiti nevjerstvo ako druga strana pokaže koliko joj je žao zbog svega što se dogodilo.

Vaga
Vaga ne voli sukobe i svađe, i zato nikome ne zamjera samo kako bi se održao mir. Zato će oprostiti i nevjerstvo. Šta je vagi potrebno da bi to učinila? Razlog zašto je do prevare došlo. Kada ga sazna, brzo će nastaviti dalje sa životom.

Vodolija
Ovaj miroljubivi i slobodoumni znak smatra da je jedino ispravno – oprostiti. Vodolija možda neće odmah oprostiti, ali proces opraštanja mogao bi se ubrzati, ako dobije jasno i logično objašnjenje zašto je došlo do preljube.

Ribe
Za razliku od tvrdoglavog bika koji će izdaju zamjerati do kraja života, blage ribe ne žele da nose nikakav nepotreban teret na svojoj duši. Riba će sigurno oprostiti, ali treba joj prostora i vremena da razmisli o svemu i da se pomiri sa situacijom, piše “Srbija Danas“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh