Svaštara

SVI GA ZNAMO Opsjedao je rijalitije, oženio je deset godina mlađu ženu i potpuno se transformisao

Milan Radonjić, u javnosti poznatiji kao Milan Tarot, svojevremeno je stekao veliku popularnost kada je u kasnim večernjim terminima na zabavan način predviđao sudbinu gledaocima iz čitavog regiona.

Karijeru je započeo na TV stanicama u Srbiji, a potom je radio na hrvatskoj Novoj TV , na kojoj je takođe zadržao isti koncept emisije. Proslavio se i gostovanjima po sličnim televizijskim programima koji su bili aktuelni i popularni tokom devedesetih i početkom dvehiljaditih godina na televiziji.

Milan je uspijevao da za svakoga pronađe šaljivo rješenje, njegovi savjeti su se sastojali od toga da žvaku zalijepite na televizor, do toga da nosite različite čarape svakog dana u nedjelji. Svojevremo je bio i učesnik rijalitija, pa je tako bio na “Farmi” a potom i u “Parovima”.

Prije sedam godina oženio je plavokosu Lanu koja je od njega mlađa deset godina i sa kojom je osnovao porodicu,piše Srpskainfo


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh