Svaštara

Gošća na vjenčanju obukla haljinu koja liči na ženski polni organ: Svi su je napali zbog smjele odjevne kombinacije

Dekolte haljine je drapiran i proteže se do pupka, a nabori na njemu podsjetili su korisnike društvenih mreža na ženski polni organ

vjenčanje- Facebook

Neimenovana gošća na jednom vjenčanju postala je hit na društvenim mrežama zbog svoje veoma dekoltirane haljine, koja je mnoge podsjetila na vaginu.

Dekolte haljine je drapiran i proteže se do pupka, a nabori na njemu podsjetili su korisnike društvenih mreža na ženski polni organ.

U Fejsbuk grupi koja se bavi posramljivanjem gostiju zbog njihove odjeće dobro su se zabavili zbog ove haljine.

vjenčanje- Facebook

“Izgleda kao da joj glava viri iz goleme vagine”, napisao je neko.

“Čini se da je naopako odjenula haljinu”, “Nadam se da ima zalihe dvostrane trake da zalijepi haljinu” i “Ovo je idealna haljina za operaciju srca”, dodali su drugi.

“Da neko odjene ovakvu haljinu na moje vjenčanje, poslala bih kući da se presvuče”, zaključila je jedna djevojka, prenosi “Espreso“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh