Svaštara

Horoskop – Budite spremni, sutra nas očekuje sukob ljubavi i moći: Šta nam donosi aspekt Venere i Plutona

Sutra nas očekuje misteriozan aspekt Venere i Plutona – evo šta nam predviđa horoskop!

Horoskop - Thehansindia.com

U ponedjeljak, 30. septembra Venera se približava egzaktnom aspektu s Plutonom koji će na prvi dan oktobra biti egzaktan. Venera i Pluton zauzimaju izazovne pozicije, pa borba za moć, kontrola, manipulacija čak i destruktivni porivi mogu obojiti naše odnose.

Zbog ljubomore ili posesivnosti postajemo naporni, sebi i drugima te smo skloniji postupcima kojima idemo protiv sklada, mira, a ponajviše protiv sebe.

Neke tajne ili izdaje mogu biti tema ovog aspekta.

Strast nas može odvesti na mjesto koje nije naše.

Idemo iz krajnosti u krajnost, igramo toplo – hladno.

Riječ je o sukobu ljubavi i moći.

Neki odnosi mogu doći u krizu zbog nevjerstva, problema sa se*som, zbog potrebe da se uspostavi dominacija nad drugom osobom.

Umjesto da razaramo, ponašamo se destruktivno, sada je dobro vidjeti što možemo ozdraviti, osnažiti, isceliti, kako unutar sebe, tako i u odnosu.

Opsesivne misli i ideje pokazuju da smo u zavisničkom odnosu, a ne u zdravoj ljubavnoj vezi.

Nemojte dopustiti da vas neko obezvređuje, kritikuje i kontroliše. U pozadini ovakvih postupaka redovno postoji strah, nesigurnost.

Astrolog: Julijana Oremović


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh