Svaštara

Rangiranje muževa po horoskopskim znacima

Sa kim ćete imati divan život, a koga je bolje izbjegavati poput vatre? Provjerite šta zvijezde kažu!

Horoskop - Zadovoljna.hr

Evo rangiranja najboljih i najgorih partnera po horoskopskim znakovima.

12. mjesto: Blizanci
Inteligentan, sjajan, zabavan, savršen prijatelj – ali on je potpuno nepodoban za muža. Nepredvidiv je i nikad ne znate šta smišlja u glavi. Ima sjajan odgovor na svako pitanje, ali ne zna da li je frižider pun. 90% će zaboraviti da pokupi djecu iz škole. Zabavan je, ali nezreo – vječni Petar Pan. Nikad ga nema kada vam treba. Pored toga, on ne kontroliše svoje troškove i sklon je zavisnostima – posebno kockanju.

Mjesto 11: Strijelac
Šarmantan je, predivan u krevetu i može zavesti bilo koga. Strijelac vam obećava zlatne planine, ali ne računajte na njega da će održati reč. Muškarci pod ovim znakom zodijaka najviše žele ono što trenutno nemaju. I uvijek teže da to postignu. Stalno postavljaju nove ciljeve i izazove, a kad uspiju da ih ostvare – brzo im dosadi. Možete ga uhvatiti ako dijelite njegove strasti i spremnost da se stalno borite sa izazovima.

Mjesto 10: Ribe
Zanimljivo je sa gospodinom Ribom, ali muškarac sa ovim znakom nije najbolji kandidat za muža. Često mijenja raspoloženja i mišljenja, a ono što je uspostavljeno jednom nije obavezujuće za njega. Riba-Muž mrzi rutinu, a ispunjavanje svakodnevnih obaveza čini ga uznemirenim. Takođe ne voli da plaća račune, kupuje i brine o porodici. Ako ne očekujete previše odgovornosti od njega, to može biti i podnošljivo.

Mjesto 9: Vodolija
Kreativan je, energičan i društven – i teško je naći boljeg druga među partnerima. Međutim, on je u stanju da uznemiri i najsmirenijeg partnera. Sve zbog tvrdoglavosti i nesposobnosti da se poštuju bilo koja pravila. Pogotovo zato što ima poprilično nekonvencionalna gledišta o mnogim pitanjima. Može da inspiriše djecu na originalne ideje, ali često se ponaša vrlo sebično.

Mjesto 8: Škorpija
Morate pažljivo postupati sa njim. Škorpije su strastvene, ali mogu biti i veoma posesivne. Vole da imaju partnera uvijek uz sebe i učinit će sve da im ostane blizu. Muž Škorpija voli da bude u pravu, a ako se ne slažete – to može rezultirati svađom. Lako se zapali za svađu – ali jednako tako i za ljubavnu radost. Sigurno se nećete žaliti na nedostatak strasti.

Mjesto 7: Ovan
Duša ratnika. Hrabar je, energičan i ne boji se da se suoči sa problemima. Međutim, tvrdoglav je, impulsivan i nervozan. Često će prvo nešto učiniti i tek onda razmisliti da li je u pravu (što u nekim slučajevima ima svoj šarm – u drugima ne). S njim nije lako, ali je istovremeno i izuzetno emotivan i strastven. I može se boriti – takođe i za svoju porodicu.

Mjesto 6: Rak

Vjerovatno bi bio malo viši u ovom rangu, da nije emotivan. Kad je sve dobro – može se vinuti do neba, ali ako nešto pođe po zlu, imat ćete teške trenutke sa njim. Međutim, može biti divan otac i brižan suprug. Međutim, ponekad pretjeruje sa svojom zaštitom. Takođe ima tendenciju da kontroliše čitavu porodicu.

Mjesto 5: Bik
Ovo je sjajan kandidat za muža. Smiren, učinit će sve za svoju ženu i djecu. Sanja o velikoj kući u kojoj bi mogao živjeti sa porodicom. I možete biti sigurni da će postići ovaj cilj. On će se pobrinuti za sve tako da samo njegovi najmiliji budu u redu. Međutim, ne vrijedi ići ratnim putem s njim – on se tada može pretvoriti u bijesnu zvijer.

Mjesto 4: Vaga
Romantična duša. Čak i ako vam bude desetak godina nakon vjenčanja, neće vas prestati uvjeravati u ljubav i iznenaditi vas malim iznenađenjima. Kafa u krevetu, pokloni bez prilike – to je njegov stil. Međutim, ne tražite od njega da se odluči. Vaga voli da vodi miran život, bez svađa i neuspjeha. Gdje god je to moguće, zato tražite kompromise i … balans.

3. mjesto: Jarac
Nije lako osvojiti njegovo srce. Jarac je inteligentan, duhovit i pošten. Jednom kada nešto odluči, mora da postigne svoj cilj. Takođe je trkač na duge staze. Ako se družite sa njim, možete računati na stabilnost i odanost sa njegove strane. Na terenu je prilično teško, zato ne računajte na romantične pauze. Ali tokom godina ne gubi svoju milost.

Mjesto 2: Lav
Mnoge žene sanjaju o takvom muškarcu. Lav je izuzetno brižan i čini da se njegova izabranica osjeća posebno. On će paziti na vas i obožavati vas, a pošto voli voditi raskošan život – sigurno će pokazati svoje obožavanje na opipljiviji način. Lavovi su takođe obično veoma snalažljivi i odlično se snalaze profesionalno. Od partnera očekuju jednaku pažnju i poštovanje – u suprotnom neće biti zadovoljni u vezi.

1. mjesto: Djevica
Možda ne postoje besprijekorni muškarci, ali od svih horoskopskih znakova, Djevica je suprug koji je definitivno najbliži idealu. Koristan, marljiv, porodičan i simpatičan, i može divno paziti na djecu. Po pravilu ima dobar posao, ali takođe je upoznat sa brigom o kući. Svoju drugu polovinu tretira kao partnera i – što je najvažnije – vjeruje joj. Protiv? Ima pedantne sklonosti, prenosi “Ženski magazin“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh