Svaštara

Izaberite jabuku i saznajte nešto novo o sebi

Još jedan interesantan test je pred vama. Potrebno je samo da odgovorite koju biste od ovih jabuka najprije pojeli. Pogledajte, razmislite i dobro se zabavite!

Jabuke - Facebook

Izaberite jabuku i saznajte šta znači vaš izbor.

Jabuka br. 1

Vi ste otvorena i iskrena osoba. Nikad ne pokušavate da sakrijete istinu, kakva god ona bila. Nemate skrivenih namjera i zlih misli. Ne bojite se da ostanete svoji, ne stavljate maske i možda baš u tome leži vaša nevjerovatna sposobnost u preživljavanju uspona i padova. Za vas su sreća i zadovoljstvo u malim stvarima, ni o čemu previše ne brinete. Najveće zadovoljstvo će vam pružiti obična zrela jabuka koju ste upravo ubrali sa grane.

Jabuka br. 2

Imate živahan karakter, pun energije. Dosada je vaš smrtni neprijatelj, a samim tim i vaš život nije dosadan, pun je dešavanja i avantura. Tražiti ih – to je vaš moto. A, uostalom, sve moguće avanture vas same pronalaze. Sve što je originalno i puno utisaka, donosi vam radost života.

Jabuka br. 3

Vi ste zanimljiva ličnost. Tako misli vaša okolina. Ali, samo vi mislite drugačije. Vama su svojstveni optimizam, mašta i osjećaj ljepote. I to inspiriše ljude. Sve što se dešava u vašem životu, veoma je zanimljivo za ljude koji vas okružuju. Vi ste ubjedljivi, čak i ako ne pokušavate da bilo koga ubjeđujete u bila šta. Za vas je najslađe dobro parče domaće pite od jabuka, koja ostavlja sladak ukus u ustima.

Jabuka br. 4

Vaš adut je – pouzdanost. Kao blindirani “rols-rojs”, kao stena, na koju se može osloniti. Posjedujete rijetke kvalitete uravnoteženih misli, osjećanja i postupaka. Uzdržani ste, ali to se ponekad graniči sa skromnošću. Više slušate, nego što govorite i to vam apsolutno odgovara. Toliko ste odani i pouzdani, da se sa vama, zaista, može i u vatru i u vodu. Vaša poslastica je čašica ukusnog jabukovog likera.

Jabuka br. 5

Radost! Kad vas ugledaju, nameće se baš ta reijč. Živite život punim plućima, adrenalin vam nije potreban. Život je lijep – i u tome je sav njegov šarm. Vi cijenite svakodnevne ukuse, zvuke, mirise, ljepote. Čak je za vas i rutina divna i neobična. Vi je sami stvarate takvom. Od trenutka buđenja živite svaki minut, sviđa vam se sjedinjavanje sa svijetom oko vas. A najiskrenija sreća – je ona, u jednostavnim stvarima. Poput običnih jabuka, ubranih sa grane.

Jabuka br. 6

Vi ste duhoviti i pronicljivi. Imate brz um i momentalnu reakciju. Sve rješavate u pokretu. Čak, i ako niste previše društveni, po potrebi možete da budete pričljivi i zabavni. Veoma ste inteligentni i duhoviti, što vas čini dušom društva. Ne težite tome po sopstvenoj volji, ali jednostavno, umijete da zabavite ljude, ne više od toga, piše “Uspešna žena“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh