Svaštara

Pronašao psa nakon četiri godine, snimak ponovnog susreta neće vas ostavit ravnodušnim

Snimka Kanađanina i njegovog susreta s ljubimcem kojeg je izgubio prije nekoliko godina postala je viralna na društvenim mrežama, a mnogi ljubitelji životinja priznali su kako nisu mogli suzdržati suze gledajući video.

Mike Plas- Facebook

Mike Plas iz kanadske pokrajine Ontario bio je na poslu kad je primio poziv azila iz Winnipega (Manitoba). Mike je prije gotovo četiri godine izgubio svog ljubimca Jacka, a sad je na njegovo veliko iznenađenje pronađen. Njihov ponovni susret Mike je opisao na Facebooku.

Skinuo je ovratnik i uputio se na malu avanturu. Završio je na cesti, neko ga je pokupio i poveo sa sobom u Winnipeg – napisao je. Više od tri godine kasnije neko je pronašao Jacka uz cestu i odveo ga u azil koji je pronašao Plasove informacije na mikročipu psa.

Život bez njega nikad nije bio isti i osjećaj povratka Jacka je neobjašnjiv – napisao je. “Nikad ne gubite nadu… Ja nisam i nakon četiri godine u različitim pokrajinama ponovo smo zajedno.”

Neko je uspio snimiti njihov emocionalni susret, a snimku je pogledalo više od 2,3 milijuna ljudi, prenosi “Hayat“.

Gepostet von Mike Plas am Samstag, 21. September 2019


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh