Svaštara

Tri znaka zodijaka koja jednostavno ne mogu da uštede novac

Bez obzira da li vole da troše, ne žele da rade izvan svoje zone komfora ili samo uživaju u dobrim stvarima, ova tri horoskopska znaka jednostavno ne znaju kako da uštede.

Horoskop & novac - Vestibalkan.com

Ako ste na ovoj listi, onda smo sigurni da ćete shvatiti zašto ste ovdje!

Strijelac

Strijelčevi zaista znaju kako da zarade, ali kada je riječ o štednji – zaista su užasni. Njihov djetinjasti stav prema novcu i nerazumna potrošnja ne dozvoljavaju im da ostave ni jedan dinar. Pripadnici ovog znaka ne pitaju jednostavno šta koliko košta, već odmah troše na ono što im donosi zadovoljstvo.

Ribe

Ribe su stalno u finansijskim problemima. Njihove glave su stalno u oblacima, tako da nisu navikle na teški rad. Često zarađuju od svog talenta i otvorenog uma. Pa, ako je nešto van njihove zone komfora, propuštaju hiljade mogućnosti za dodatnu zaradu tokom života, jednostavno zato što se plaše neuspjeha.

Vaga

Vaga ima zadivljujući osjećaj ljepote. Oni uživaju u estetici i ljepoti svijeta oko sebe. Zato stalno troše na lijepe stvari koje im često nisu potrebne. Umjetnik u njima neprestano žudi za ljepotom, pa često daju prednost lijepim stvarima, sve dok u džepu ne ostane ni jedan dinar, piše “Ženski magazin“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh