Svaštara

Odani pas ostao ležati na mjestu gdje je poginula njegova vlasnica

Svi znamo da gubitak za pse nije nimalo lagan. A to najbolje zna i pas koji je nedavno izgubio svoju vlasnicu u saobraćajnoj nesreći.

Odani pas ostao ležati na mjestu gdje je poginula njegova vlasnica - Screenshot

Njegovo ime je Pako, a mještani su ga pronašli u Džeksonvilu (Jacksonville) na Floridi, prošlog petka kako leži na cesti, na istom mjestu na kojem je neoprezni vozač usmrtio njegovu vlasnicu Keli Blek (Kelly Black).

Policija je objavila da se nesreća dogodila kada je Keli šetala sa svojim psom, a vozač koji ju je udario, nastavio je voziti dalje, a policija sumnja, da nije ni znao šta se desilo, piše “Avaz“.

No, to neće utješiti njenog ljubimca koji je izgubio osobu koja mu je bila baš sve na svijetu. On je još satima nakon nesreće ležao na istom mjestu, dok ga ostali članovi porodice nisu pokupili i odveli kući.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh