Svaštara

Slavna Turkinja u New Yorku: Pogledajte s kim uživa i kako izgleda

Osim novim glumačkim ostvarenjima, Meryem Uzerli danas plijeni pažnju i svojom pojavom, ali i stavom

Kada je krajem 2010. godine dobila glavnu ulogu u televizijskoj seriji “Sulejman Veličanstveni,” Meryem Uzerli nije ni sanjala da će bukvalno preko noći postati svjetska zvijezda.

Ali, upravo to se dogodilo.

Danas Meryem, osim novim glumačkim ostvarenjima, plijeni pažnju i svojom pojavom, ali i stavom.

Ovih dana je, nakon boravka u Veneciji, glumica otputovala u New York gdje je učestvovala na gala večeri i pokazala nikada vitkiju liniju.

Meryem se u New Yorku “družila” i sa likovima iz filmova Batman, Spiderman i Hulk.

Uloga zle i manipulativne sultanije Hurem, zakonite supruge sultana Sulejmana, donijela joj je nagradu za najbolju glumicu kao i naklonost strogih kritičara i gledatelja.

Premda je zbog serije morala biti na strogim dijetama, budući da zbog viška kilograma nije mogla stati u raskošne kostime, originalna Hurem danas itekako pazi na svoj izgled.

Osim linijom, često se hvali i novim frizurama.

Nakon što su je u seriji proslavile vatrene crvene kovrdže, koje su kopirale žene diljem svijeta, glumica je od tada kosu ofarbala nekoliko puta, pa je tako bila plava, crna, ružičasta i na kraju smeđa.

– Mislim da ima nešto u izreci “nova frizura za novi početak” – izjavila je Uzerli jedne prilike medijima.

Na porculanskom tenu i velikim plavim očima zavide joj žene diljem svijeta.

Prošle godine našla se na udaru glasina koje su tvrdile kako se podvrgnula plastičnim operacijama, ali je objavom fotografije bez trunke šminke ušutkala sve kritičare.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh