Svaštara

Horoskopski znak koji je snalažljiv u svim prilikama, prati ga mladalački duh, a i majstor je za dobro raspoloženje

Blizanci su znak koji ne može da se pohvali čeličnom voljom ni mišićnom snagom, ali su mu zato intelektualne sposobnosti izuzetne.

Horoskop - Banjaluka.com

Svestran je, naoružan znanjem sa svih područja, spretan sa riječima, tijelom okretan, snalažljiv u svim prilikama. U društvu je uvjiek nasmijan i vedar, raduje se novim poznanstvima, novim poslovima, bez problema menja navike i mjesto boravka. Prilagodljiv je, redovno radi nekoliko poslova u isto vrijeme, može biti cijeli dan na poslu, a uveče čio i zabavan u društvu. Zna kako treba da se ponaša u svakom društvu, a majstor je za popravljanje raspoloženja namrgođenom šefu ili ljutitom partneru, prenosi “Mali horoskop“.

Muškim predstavnicima nisu strani kućni poslovi, u nekima su i spretniji od svojih partnerki. Žene se, pak, mogu nositi s muškarcima na svim “njihovim područjima” – od posredovanja u prodaji kompanija, pa do priča o fudbalu.

Za muškarce Blizance može se reći da posjeduju ono što nedostaje većini muškaraca, a isto važi i za žene. Nisu opterećeni svojim polnošću, niti muškim, odnosno ženskim društvom.

U svim međuljudskim odnosima istraju u prijateljstvu, razgovoru, racionalnim objašnjenjima i uveravanjima. U svakoj situaciji naći će neku komičnu stranu, a čak će i neke prijeteće obračune doživjeti kao igru. Za Blizance se može reći da su poput male djece, a i većina ih se može pohvaliti mladalačkim izgledom i duhom i u zrelim godinama.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh