Svaštara

Pun Mjesec u Ribama 14. septembra 2019.: Lavu stižu velike pare, Vaga sreće sudbinsku ljubav, Blizanac treba da se čuva povreda

Pun Mjesec u Ribama 14. septembra 2019: Ovaj Pun Mjesec u konjukciji sa Neptunom i opoziciji sa Marsom i Suncem iz Djevice će mnoge osobe dovesti do nervoze, zakočene intuicije, nesigurnog ponašanja, bježanja od stvarnosti, alergija, infektivnih bolesti i još mnogih stvari što još zavisi od planeta, kuća i aspekata unutar vašeg horoskopa.

Horoskop - Banjaluka.com

Povoljan aspekt sa Plutonom iz Jarca može nam dati dobru intuiciju,s tvaralački talenat, sposobnost da se uvjeri neko u nešto i još drugih povoljnosti. Za vrijeme punog Mjeseca Venera i Merkur napuštaju znak Djevice i ulaze u Vagu pa bi svi trebalo da pazite da ne nasjednu na neku emotivnu priču iza koje stoji manipulacija, piše astrolog Željka Knežević. Pojedini znaci će biti bolećivi i saosjećajni prema osobama koje su nemoćne i koje imaju težak život. Ovaj pun Mjesec bi trebalo da mnoge osobe na neki način pokrene da saosjećaju i budu humane dok pojedinci treba da se čuvaju raznih poroka, da svoju povodljivu prirodu obuzdaju.

ŠTA POJEDINAČNI ZNACI MOGU OČEKIVATI OD PUNOG MJESECA U RIBAMA?

OVAN
Kod vas se pun Mjesec dešava u vašoj dvanaestoj kući koja je zadužena za duhovnost, zdravlje i psihu pa se tu neke stvari dešavaju. Vaša planeta Mars će cijeli septembar biti u Djevici gdje pokreće posao i svakodnevne aktivnosti. Dobra energija nosi sa sobom i dobro zdravlje uz podršku Marsa. Merkur i Venera prelaze u vaše polje partnera što vam donosi lep partnerski odnos.

BIK
Kod vas se pun Mjesec dešava u vašem jedanaestom polju što je polje planova, prijatelja, očekivanja i želja, što će ovaj Mjesec dati fokus na te aspekte života. Mnogi Bikovi sada imaju lijepa dešavanja u ljubavi i sa djecom a poslije, kada Merkur i Venera uđu u vaše šesto polje, onda bi mogli da imaju dosta dobre aspekte vezane za svakodnevni život, posao i zdravlje.

BLIZANAC
Kod vas se pun Mjesec dešava u vašem desetom polju koje je vezano za jednog roditelja, karijeru, šefove i nadređene osobe pa bi trebalo da povedete računa u tim životnim aspektima. Mnogi Blizanci mogu imati jako lepe životne aspekte kada su deca u pitanju, ljubav, planovi, pokloni i sve što je lijepo se ispoljava u nastavku mjeseca. Mars će tokom cijelog meseca biti u Djevici pa se čuvajte povreda i izbjegavajte razdražljivost i svađe.

RAK
Kod vas se pun Mjesec dešava u vašem devetom polju koje je polje dalekih putovanja, znanja, spoznaje, saznanja i učenja pa će se u tom pravcu dešavati promjene. Sa druge strane Mars će iz trećeg polja željeti sve da raspravi pa treba da se čuvate i u saobraćaju i od svađa sa rodbinom ili komšijama. Merkur i Venera ulaze u Vagu, vaše prirodno četvrto polje, pa može biti konflikta i rasprava u kući i porodici.

LAV
Kod vas se dešava pun Mjesec u vašem osmom polju koje je vezano za transformaciju, novac koji je stečen nasledstvom, kreditom, nekim sponzorstvom ili ulaganjem tuđeg novca. Mnogi Lavovi sada mogu dobiti veću svotu novca. Pojedine osobe mogu završiti sa starim partnerima i neće se slagati sa njima. Venera i Merkur ulaze u vaše treće prirodno polje pa može donijeti neke priče i dogovore, a pojedinim osobama kritiku kada je posao u pitanju i dogovore koji se vama ne sviđaju.

DJEVICA
Kod vas se ovaj pun Mjesec dešava u polju partnerskih odnosa pa će tu nastati teža situacija. Posebno će tenziju podići Mars iz vašeg znaka dok će Venera i Merkur ući u vaše drugo polje finansija i pokrenuti planiranje, razgovore I dogovore. Mnoge Djevice bi sada mogle da traže veći iznos novca za svoj posao koji obavljaju, jer skromnost sada nema smisla.

VAGA
Kod vas se pun Mjesec dešava u vašem šestom polju svakodnevnih obaveza, zdravlja, ishrane i liječenja dok je Mars u vašem dvanestom polju psihe i duhovnosti pa se tu dešavaju promjene. Mnoge Vage će po ulasku Venere i Merkura u vaš znak sa Marsom iz dvanaestog polja da se zaljube u pravu osobu koja im pripada sudbinski.

ŠKORPIJA
Kod vas se ovaj pun Mjesec dešava u vašem petom polju ljubavi, djece, planova i sporta pa bi mogli na tom polju da imate dosta značajne promjene. Mars je u vašem jedanaestom polju prijatelja, planova, penzija, nadanja, želja i očekivanja pa se tu neke promjene dešavaju. Mnoge Škorpije ulaskom Venere i Merkura u njihovo dvanaesto polje tajni, duhovnosti i psihe mogu zapasti u neku nerazjašnjenu situaciju ili čuti tajnu.

STRIJELAC
Kod vas se dešava pun Mjesec u vašem četvrtom polju majke, porodice i kuće. Kako je Mars u Djevici i vašem polju karijere, oca, šefa i nadređenih osoba, tu se dešavaju bitne promjene koje vam se možda ne budu svidjele. Venera i Merkur prelaze u vaše jedanaesto polje pa se ipak možete dogovoriti i uz pomoć Venere ispuniti vaša nadanja, želje i očekivanja.

JARAC
Kod vas se ovaj pun Mjesec dešava u vašoj trećoj kući, što se odnosi na komunikaciju sa braćom i sestrama, komšilukom, saobraćaj, učenje i još mnoge pokazatelje treće kuće. Mars je u vašoj prirodnoj devetoj kući višeg obrazovanja, religije i fakulteta pa vam daje promjene na tom polju. Venera i Merkur ulaze u Vagu, polje partnera, pa bi tu moglo doći do nesloge između vas i partnera.

VODOLIJA
Kod vas je ovaj pun Mjesec u vašem drugom polju novca i imetka pa bi moglo da dođe do promjena na tom životnom aspektu. Mars je u vašoj osmoj kući koja je dosta jaka za transformaciju i novac od drugih koji vi lično niste zaradili pa se tu dešavaju promjene. Merkur i Venera će ući u Vagu 14. septembra pa može da pokrene vašu nove impulse i posao gdje se može ukazati prilika za lijepo putovanje.

RIBE
Kod vas se dešava ovaj pun Mjesec pa će biti dosta govora i razmena emocija sa vašim partnerom. Mars će biti u Djevici tokom cijelog mjeseca pa bi moglo doći do veće zarade uz pomoć partnera u ljubavi. Prelaskom Venere i Merkura u Vagu vama kreće mnogo bolji period i više ne bi trebalo da sve provjeravate na poslu, gdje su ranije mogle da postoje smicalice od kolega na poslu. Ako imate neke sudske sporove, angažujte stručno lice.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh