Svaštara

Uskoro će im se nasmješiti velika sreća: U životu 3 horoskopska znaka sve će ići uzlaznom putanjom od 13. do 23. septembra 2019. godine

Tri horoskopska znaka će se posebno obradovati vijestima koje za njih imaju astrolozi.

Horoskop - Ilustracija / Novi list

Dolazi period kada ćete moći da kažete da vam u životu sve ide uzlaznom putanjom, ukoliko ste rođeni u jednom od tri znaka za koja astrolozi imaju dobra predviđanja.

Ali to ne znači da će ostalih 9 znakova da pati. Ovaj period je generalno povoljan za sve horoskopske znake, ali za ova tri je posebno dobar, piše “Stil“.

Univerzum nam poručuje da je vrijeme da krenemo naprijed i konačno počnemo da ostvarujemo ciljeve koje smo odavno zacrtali, jer je period za to više nego dobar.

Što prije počnete sa mijenjanjem navika, to ćete brže osetiti poboljšanje.

Počevši od 13. septembra pa sve do 23. period iskoristite maksimalno. Ovaj savjet astrologa važi za sve znake osim za sljedeća tri, jer će oni osjetiti poboljšanje bez imalo uloženog truda. Njima se ovih dana smiješi velika sreća.

Svi koji su rođeni u znaku Djevice mogu da se raduju ovom periodu.

Jedno je sigurno, vaš dugo očekivani san će se ostvariti, a pred vama se nalazi put kojim ćete koračati punim srcem, a ta staza je puna uspjeha.

U ovom periodu, u životu Bikova, će se desiti važan događaj, koji će uticati na sferu porodice, posla i ljubavnih odnosa.

Svi usamljeni Bikovi će imati priliku da upoznaju vrlo zanimljivu osobu.

Velike i značajne stvari će se desiti i onim Bikovima koji su u vezi.

Ovih deset dana će biti sjajni i za osobe rođene u znaku Riba.

Na poslovnom polju i polju finansija vas čekaju velika i iznenadna poboljšanja. Desit će se vrlo brzo i iznenadno da ćete biti po malo i zbunjeni.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh