Svaštara

Svaki horoskopski znak ima svoje supermoći – proveri koje su tvoje

Kako nikada nije dosta novih saznanja o horoskopu, predstavljamo vam zanimljive činjenice koje odlikuju svaki znak, a koje su manje poznate. Sigurno ćete se pronaći u svom horoskopskom znaku.

Horoskop - Žena.hr

Ovan

Kada jednom steknete prijateljstvo sa osobom u znaku Ovna, ono će se teško raskinuti. Međutim, jedna stvar može instant prekinuti prijateljstvo – laž i prevara.

Bik
Ponekad mogu biti previše emotivni, iako to ne važi za njihov znak. U ovom slučaju, pokazivanje previše emocija i brige označava da se ova osoba jako brine za vas i da joj je stalo.

Blizanci
Kada nešto krene „naopako“, Blizanci neće moći da sede mirno i da čekaju da se problem sam reši ili da im neko pomogne. Odmah skaču u akciju i rešavaju problem iz korena.

Rak
Rakovi su osobe koje znaju da „puknu“ bez prethodnog upozorenja ili naznaka. Što znači da su oni zapravo vrlo emotivni i brižni.

Lav
Lavovi mogu da pročitaju tuđe namere, ali u diskretnom tonu. Skoro uvek su tačni i zbog toga uvek znaju kako da odreaguju. Uvek su jedan korak ispred svih.

Devica
Pre nego što se upusti u bilo šta, o tome mora da sazna sve detalje, pa čak i one najmanje i najnebitnije.

Vaga
Vole da gledaju u ljude, diskretno ali nekad i direktno, jer ih znatiželja tera da saznaju zašto se neki ljudi ponašaju na određen način.

Škorpija
Škorpije uvek u sebi vode jedan rat – da li da ne veruju nikome ili da budu potpuno verne nekome.

POGLEDAJ I…
Brutalni saveti za svaki horoskopski znak koje treba da shvatite ozbiljno

Strelac
Strelčevima ne smetaju loša osećanja i ne vole da se zadržavaju na njima. Njihov moto je: Ako nešto ne možeš da promeniš, nemoj da se nerviraš i nastavi dalje.

Jarac
Mnoge osobe u ovom znaku su fine i dobre, do trenutka kada im zasmetate ili ih prevarite.

Vodolija
Kada pričaju iz srca, ali ne pokazuju osećanja – pokazuju svoju moć koja ima veliki uticaj na mnoge ljude.

Ribe
Ribe su dobri slušaoci. U stanju su da vas slušaju satima i budu vaš izduvni ventil, bez da vam daju osećaj neprijatnosti,piše Noizz


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh