Svaštara

Mlada na vjenčanju doživjela šok: Ostavila prazno mjesto za svog pokojnog sina, a onda se pojavio on

Beki je doživjela najgoru noćnu moru svake majke. Njen sin Triston preminuo je kad je imao 19 godina. Dvije godine nakon strašne tragedije, trebalo je da se uda za čovjeka svojih snova.

No image - Haber.ba

Ona i njen suprug Keli planirali su svoj poseban dan, a sjećanje na Tristona nije blijedelo. Beki je razmišljala o njemu, čak je i ostavila praznu stolicu za njega na ceremoniji vjenčanja. Stolica je također bila ukrašena dirljivom porukom.

vjenčanje- Facebook

Ono što nije znala je da je Keli istog dana razmišljao o svom pokojnom sinu i da je pripremio posebno iznenađenje za njegovu buduću suprugu. Neposredno prije ceremonije, Keli joj je dao do znanja da ima nekoga za nju. Pojavio se 21-godišnji muškarac po imenu Jakob, a Beki se odmah srušila i plakala. Tačno je znala ko je i zašto je tamo.

Kad je Triston preminuo, Beki je pristala da donira njegove organe onima kojima je to potrebno. Zahvaljujući njenom dirljivom gestu, pet ljudi je dobilo prijeko potrebno produženje svog života. Jakov je bio sretan jer je dobio Tristonovo srce i Keli je dogovorio da on bude tamo na poseban dan ovog para. To je omogućilo da jedan veoma važan dio Tristona bude prisutan na vjenčanju.

Beki sluša otkucaje srca svog sina- Facebook

Love AdventuredFoto: (Facebook)Beki je koristila stetoskop da čuje otkucaje svog sina i nije mogla da smiri svoje uzbuđenje. Plakala je poput djeteta i čak skakala gore-dole.Jakov je rekao da je doletio iz San Dijega i da taj trenutak ne bi propustio ni za šta na svijetu, prenosi “Avaz“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh