Svaštara

Astro kalendar: Datumi u septembru 2019. na koje treba obratiti pažnju jer donose velike promjene

Slijedi nam period koji donosi pozitivne promjene.

Horoskop - Telegraf.rs

Septembar je odličan mjesec za nove poduhvate i za sumiranje određenih rezultata. Međutim, budite oprezni šta i kako radite. Dobro razmislite prije svake odluke koju donesete.

Da bismo vam olakšali posao, donosimo vam spisak aktivnosti planeta i dana koji su najpogodniji za promjene.

14. septembra Merkur ulazi u Vagu

Ovo je period kada je komunikacija u drugom planu. Potrudite se da djelima dokažete sve dosadašnje tvrdnje. Što manje riječi, a što više djela, to bolje. Ukoliko želite da dokažete nešto, osoba preko puta vas će cijeniti isključivo djela.

Takođe, 14. septembra Venera ulazi u Vagu

Vaga donosi radost u naše živote. Ovaj datum je odličan za započinjanje poslovne saradnje ili novog poglavlja u životu. Ukoliko planirate da steknete neke nove vještine, ovaj dan je idealan za to.

Vaga uspostavlja ravnotežu u našim životima, pa ukoliko osjetite da je sve na svom mjestu, Vaga je glavni krivac za to.

18. septembra uticaja retrogradnog Saturna se završava

Nakon skoro 5 mjeseci boravka u retrogradnoj fazi, Saturn prelazi u pasivnu fazu. Ovaj period je odličan za akciju. Sjetite se svojih obećanja i počnite da radite na njima.

21. septembra Jupiter i Neptun se nalaze u istom sazvježđu

Ova akcija planeta će u vama probuditi želju za novim stvarima. Podstaći će vas da zauzmete neka nova gledišta na situacije u vašem životu i razmotrite i neke opcije koje ste do sada kategorički odbijali.

Ovo je period koji će vam otvoriti oči i možda vas usmjeriti u nekom potpuno suprotnom smjeru od onoga u kojem ste do sad išli.

23. septembra Sunce ulazi u sazvježđe Vaga

Iskoristite ovaj period koji će preplaviti pozitivna energija. Vrijeme je idealno da uradite ono što ste dugo željeli, bilo to na poslovnom ili ljubavnom polju. Ovog dana će vam sve ići od ruke, piše “Stil“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh