Svaštara

Mlada se zamalo onesvijestila na svadbi kada je vidjela šta su joj priredili

Prizor nikoga nije ostavio ravnodušnim

Andrea je bila pred svadbom kad je njenu porodicu zadesila jeziva nesreća. Njenom ocu je dijagnosticiran rak i preminuo je prije nego što je imao priliku da vidi kćerku kako šeta do oltara.

Postoji samo jedna veza koja može da se mjeri s povezanosti oca i kćerke – veza između brata i sestre. Brat je u ovoj priči shvatio bol svoje sestre i plan koji je smislio da ublaži patnju sestre na njen poseban dan svima je natjerao suze na oči.

Pošto Andrea nije bila u mogućnosti da tradicionalni ples otpleše s ocem, njen brat je odlučno krenuo u akciju.

Ne samo što je našao vremena da snimi posebnu pjesmu za tu priliku, već je uložio svoje srce i dušu u muziku i tako spremio savršen zvučni zapis za ono što će biti jedan od najvažnijih trenutaka Andreinog života.

Najbolje od svega, ostatak muškaraca u njenoj porodici prišao je i dozvolio joj da podijeli trenutak s njima, zauzevši očevo mjesto u tradicionalnom plesu,piše Avaz

Djevojku je ovo veoma pogodilo, tako da nije mogla zadržati suze.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh