Svaštara

Pjevačica prekinula godišnji odmor zbog Milorada Dodika

Naime, Dodik je slavio unukov prvi rođendan, pa slavlje o kojem se i dva dana kasnije pričalo nije mogla propustiti.

Milica Pavlović - Instagram

Srbijanska folk pjevačica Milica Pavlović prekinula je godišnji odmor i iz Grčke došla najprije u Beograd, a onda otputovala u Banja Luku, i to zbog Milorada Dodika, člana Predsjedništva BiH, piše srbijanski “Kurir“.

Ona nije mogla odbiti poziv Milorada Dodika, pa umjesto da se i dalje sunčala na Mikonosu, u subotu je zapjevala na gala zabavi. Naime, Dodik je slavio unukov prvi rođendan, pa slavlje o kojem se i dva dana kasnije pričalo nije mogla propustiti.

Milica Pavlović na Dodikovoj zabavi- Kurir

”Milica je nakon uspješne turneje po Crnoj Gori otišla na odmor na Mikonos. Prepustila se uživanju, ali joj je stigao poziv koji se ne odbija. Velika je čast da te Dodik pozove da uveličaš slavlje koje organizira sa svojom porodicom”, kazao je neimenovani izvor i dodao da su za sjajnu atmosferu bile zadužene “Zvezde Granda” Vanja Mijatović i Petar Mitić, a da je Milica bila specijalni gost.

View this post on Instagram

??

A post shared by Milica Pavlovic (@senoritamilica) on

”Predsjednik je još jednom pokazao da je pravi domaćin. Sve goste je srdačno dočekao, a pjevačima je ukazao veliko poštovanje. On je veseljak, pa skoro da nije sjeo. Plesao je do sitnih sati”, prepričao je neimenovani izvor koji se zatekao na gala slavlju. Inače, Milorad Dodik nije žalio novac za proslavu unukovog rođendana, pa je sve bilo organizirano na najvišoj razini. Nije štedio ni na čemu, pa ni na muzici.

On se veselio uz svaku pjesmu, a posebno ga je dirnulo kada je Pavlovićka zapjevala “Vidovdan” i “Kosovske božure”. ”Tim pjesmama ga je u srce dirnula. Zagrlio je Milicu i sve vrijeme pjevao s njom”, kazao je nepoznati gost. Pjevačica se nije pohvalila na društvenim mrežama gdje je nastupala, već je samo objavila nekoliko fotki sa svojim kolegama iz “Zvezda Granda”.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh