Svaštara

Horoskop: Blizance, Vagu i Vodoliju očekuje vrlo težak period do 23. septembra 2019. godine

Vladavina Device počela je 23. avgusta i trajat će sve do 23. septembra 2019. godine – evo koje znakove očekuje period pun izazova i turbulencija.

Horoskop - Aska.rs

Lav je dijete u duši, ali Djevice ne vole igrice, rizik i previše zabave. Dok smo tokom perioda Lava maštali i ispunjavali svojoj duši najljepše želje, u periodu Djevice očekuje nas samokritičnost i razmatranje neophodnih promjena.

Mnoge će mučiti perfekcionizam i želja za što boljom organizacijom. Uspostavit ćete svakodnevne rutine i rituale i poslije turbulentnog i nestabilnog Lava, ulazite u period monotonije i strogog planiranja.

Blizanci – rad, red i disciplina

Postajete samokritični i više nego što je poželjno. Sunce je u vašoj četvrtoj kući koja simbolizuje porodicu i dom, pa ćete se u narednom periodu izolovati i provoditi vrijeme damo sa bliskim ljudima. Plašite se kako će drugi reagovati na vaše odluke, situacije i ponašanje. Bez obzira na sve, važno je da ostanete svoji.

Vaga – skeptične i pesimistične

Tokom vladavine Djevice Vage se trude da sve urade savršeno, ali gube sigurnost u sebe i ne vjeruju u pozitivan ishod. Postajete previše kritički nastrojeni prema svojim odlukama i navikama. Sunce se nalazi u vašoj 12. kući, odnosno kući karme i snova, a to znači da će biti pojačan osjećaj kroivice. Pokušajte da se oslobodite stresa. Više se odmarajte!

Vodolija – problemi na sedmom nebu

Drage Vodolije, ništa na ovom svijetu nije savršeno, a baš u tome se krije i ta vječna ljepota. Imat ćete osjećaj kako su drugi ljudi znatno uspješniji i bolji od vas. Sunce je u vašoj 8. kući, kući se*sa, moći i transformacije. To znači da ćete zbog nedostatka samopouzdanja izgubiti vjeru u sebe i iskrenu ljubav. Imat ćete rizičan odnos sa partnerom, čak će i vaša veza biti na prekretnici. Ne očajavajte, već ograničite negativnost i otvorite dušu. Iskrenost se uvijek isplati, piše “Lovesensa“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh