Svaštara

Horoskop – Danas je mlad Mjesec u Djevici: Vodolije očekuje priliv novca, a Ribe divna romantična osjećanja

Horoskop – saznajte šta vašem znaku donosi mlad Mjesec u Djevici!

Mlad mjesec -Astrosudbina.com

Saznajte šta vašem znaku donosi mlad Mjesec u Djevici – od 30. avgusta 2019. godine!

OVAN – kod vas se Mlad Mjesec dešava u vašoj šestoj kući što je povezano sa poslom, svakodnevnim životom i zdravljom pa bi na tom polju moglo doći do izmjene i promjene ishrane, načina života i redoslijeda ili prioriteta u životu.

BIK -kod vas su naglašene emocije i mlad Mjesec se dešava u vašem petom polju što je zaduženo za djecu ljubav, zabavu i planove. Mnogi Bikovi sada mogu ispoljavati emocije za djecu i ljubavnog partnera pa ako je aspekt nepovoljan mnoge stvari se menjaju na tom polju.

BLIZANCI – kod vas se dešava mlad Mjesec u četvrtom polju što je vezano za dom, porodicu, novi početak i jednog roditelja. Dobar položaj mladog Mjeseca može dati mnogo lijepih emocija prema roditeljima, posebno majci jer on simbolizuje majku ili ženske osobe u rodbini. Moguća je neka kupovina nekretnine ili automobila.

RAK – kod vas je mlad Mjesec u trećem polju što će uticati na rodbinu, komunikaciju, druženja, razgovore i dogovore. Ako ima lošiji aspekt u ličnom horoskopu onda se treba čuvati svađa u vožnji i saobraćaju. Svakako treba da bude strpljiv i pazi šta se priča.

LAV – kod vas se mlad Mjesec dešava u vašoj drugoj kući što je povezano sa materijalnim i imovinskim stanjem pa će tu biti naglasak. Mnogi Lavovi mogu biti sumnjičavi u poslovne partnere pa će sve više puta provjeravati.

DJEVICA – sada je vaša vladavina i ovaj mlad Mjesec se dešava u vašem prvom polju gdje može donijeti mnoge mentalne promjene ili drugačiji način rada. Mnoge Djevice sada mogu riješiti da promjene svoj fizički izgled.

VAGA – vama se mlad Mjesec dešava u dvanestom polju psihe, duhovnosti i kako se već mnoge planete tu nalaze onda sve može da se aktivira. Mnoge Vage mogu promijeniti mišljenje emocije i spoznati mnoge stvari koje nisu ranije znale.

ŠKORPIJA – mlad Mjesec je u vašem jedanestom polju što je polje nadanja, želja, očekivanja, prijatelja, klubova, penzija pa se tu mnoge stvari pokreću. Mnoge Škorpije pokreću neke nove planove ili zamišljeno sprovode u djela.

STRIJELAC – kod vas se mlad Mjesec pokreće u polju karijere jednog roditelja. Mnogi Strijelčevi sada mogu imati popularnost dok neki slave svoj napredak u karijeri. Unutrašnje emocije ukazuju na to da se vaši istrajni napori isplate.

JARAC – kod vas se mlad Mjesec dešava u vašem devetom polju što je pokazatelj studija, školovanja, više filozofije, dalekih putovanja i kako ima dosta tranzitnih planeta kroz Djevicu, mnoge osobe se mogu odlučiti za odlazak u inostranstvo.

VODOLIJA – kod vas se mlad Mjesec dešava u vašem osmom polju što može izazvati neke strepnje i strahove. Pojedine osobe mogu dobiti novac od nasljedstva, kredit ili iznenadan priliv novca. Sada je povoljna stipendija za školovanje ili neki vid pomoći može biti i socijalna pomoć.

RIBE – kod vas se dešava u vašem sedmom polju partnera kako poslovni tako i ljubavni. Mnoge Ribe sada mogu doživjeti popularnost kod mnogih poslovni partnera i u javnosti. Sada je naglašen kontakt sa mnogo osoba u ovom danu. Zauzete Ribe mogu imati izliv emocija prema ljubavnom partneru.

Astrolog: Željka Knežević


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh