Svaštara

Horoskop otkriva: Muškarci se plaše žena rođenih u znaku Ovna, Škorpije i Blizanca

Postoje žene koje tačno znaju šta žele i kako će to i da dobiju. Njihova samouvjerenost, hrabrost, inteligencija, pa čak i pomalo nadmoćan stav, mnogim muškarcima “utjeruju strah u kosti”. Evo koje dame su među njima.

Horoskop - Balkanspress.com

Ovan

Žene rođene u znaku Ovna imaju ekstremno snažnu volju i nemaju dlake na jeziku. Kad ih muškarac pita: “Nešto nije u redu?” dobit će brutalno iskren odgovor, pišu “Novosti“.

Blizanci

Tišina u društvu sa ženom rođenom u znaku Blizanaca? To je nemoguće, jer one vole diskusije i to najviše one jako glasne. Ono što je za njih obično plus na poslu, to najčešće preplaši muškarce.

Škorpija

Mačo muškarac nema šanse kod žene rođene u znaku Škorpije. Ona će mu jednim pogledom izbrisati sav njegov muški ponos i ego. Teško će s njom započeti diskusiju, jer ona uvijek imati u rukavu snažne i neoborive argumente. Prava žena-zmaj.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh