Svaštara

Horoskop za Mars u Djevici – Vrtoglav period velikih želja: Bika, Djevicu i Jarca očekuje najveća sreća (do 4. oktobra 2019.)

Do septembra – mjeseca maksimalne produktivnosti, Mars u Djevici donosi i želju za zabavom i druženjem!

Djevica - Net.hr

Horoskop za Mars u Djevici od 18. avgusta do 4. oktobra 2019. godine.

I dok će Mars u Djevici, koji je u toj poziciji od 18. avgusta, biti sjajan za organizaciju i preuređivanje života Bika, Djevice i Jarca, znakovi poput Blizanaca, Riba i Strijelčeva će imati preveliku dozu energije. Planeta Mars u Djevici je motivisan perfekcijom i marljivošću, narednih šest sedmica treba iskoristiti za iskorišćavanje maksimalne produktivnosti u bilo kojoj sferi, jer zahvaljujući ovom položaju nećete praviti greške.

U ovom periodu ćete imati manju želju za zabavljanjem i izlaženjem, a više ćete se fokusirati na sređivanje ili isticanje na poslu jer ćete se osfećati pametnije i jače nego ikada prije.

Mane ovog perioda su preteran stres zbog bilo koje nesavršenosti – čak i ako je jedva vidljiva, kao i izraziti napadi bijesa kada nešto ne ide po planu koji ste zamislili. Tokom Marsa u Djevici možete postati opsesivni, previše detaljni, hiper kritični prema drugima, pa bi trebalo da obratite pažnju na ove stvari.

Mars u Djevici je samo pokazatelj onoga što slijedi u septembru – koji obećava da će biti najproduktivniji mjesec u godini. Sve ćete raditi mnogo brže i bez ikakvih problema, ako se potrudite da se ne razbjesnite na sve što nije u potpunosti savršeno, piše “Ženski magazin“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh