Svaštara

Vanbračni sin Šabana Šaulića ulazi u “Zadrugu 3”

Robert Omaljev, vanbračni sin preminulog kralja narodne muzike Šabana Šaulića, i njegov brat Hasan Dudić ući će u rijaliti “Zadruga 3”.

Robert Omaljev- eksprestabloid

Šabanov vanbračni sin iznijet će šokantne detalje o svom životu, ali i o tome zbog čega ga nikad nije prihvatila Šabanova supruga Gordana Šaulić.

– Robert je za novine u više navrata govorio o tome kakav je odnos imao sa Šabanom dok je bio živ pa je nekoliko puta iskreno govorio o tome da nikada nije bio rado viđen gost u njegovom domu jer ga Gordana nikada nije voljela. Smrt oca je Robertu teško pala, a on sada živi još teže otkako Šabana nema. Njegova finansijska situacija nije nimalo dobra, pa Robert jedva sklapa kraj s krajem. Iako je riješio da se povuče i da više u javnosti ne govori ništa o Šaulićima, poslije razgovora s Hasanom, s kojim se često čuje, Robert je prihvatio ući u novu sezonu rijalitija. Shvatio je da bi mu novac dobro došao, a osim toga, ima priliku da otkrije sve detalje o svom životu – rekao je sagovornik za “Kurir“.

Hasan Dudić je sve potvrdio i otkrio do sada nepoznate detalje.

– Tačno je da sam pregovarao s Pinkom da uđem u “Zadrugu 3”. Nisam svoju kožu prodao nimalo jeftino pa će ih moj ulazak debelo koštati. Potpisao sam ugovor i mogu već sad slobodno reći da mnogima neće biti dobro kada ja otvorim usta. Zajedno sa mnom ući će i Robert, koji se u početku nećkao, ali je kasnije pristao ući u rijaliti jer mu je novac prijeko potreban. Objasnio sam mu da ima priliku sve ispričati, a pored toga i zaraditi novac. Njega svakako neće moći niko pipnuti jer je on meni kao rođeni sin. Niko prstom u njega neće smjeti upirati dok sam ja tu – rekao je Hasan.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh